in

Zwarte Kia Picanto gevonden in het water bij Den Bosch in zoektocht naar Hebe en Sanne

Bij knooppunt Empel bij Den Bosch is een Kia Picanto gevonden in dezelfde kleur als die van de vermiste Sanne. Er zijn meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plekke. Het gaat om een zwart voertuig dat in het water naast de snelweg (A59/A2) ligt. De families van de vermiste Sanne (26) en Hebe (10) zijn ter plaatse.

Of het voertuig ook hetzelfde kenteken heeft, is nog onduidelijk. ,,Over de inzittenden is nog niets bekend, daarom gaat primair alle aandacht naar de hulpverlening uit”, zegt een politiewoordvoerder. Die bevestigt de vondst. De verbindingsweg van de A59 naar de A2 in zuidelijke richting is woensdagavond dicht. Op de weg zijn bandensporen te zien. Een forensisch arts is inmiddels ter plaatse.

Lees ook
Schokkende video: Rus laat zijn been breken om niet naar het front te moeten

In de zoektocht naar de 10-jarige Hebe uit Vught en haar 26-jarige begeleider Sanne zoekt de politie nog naar dashcambeelden van maandag tussen 14.00 en 18.00 uur in de omgeving van de A59 tussen Raamsdonksveer en Waalwijk, meldde zij eerder op de avond. Al de hele dag wordt er gezocht naar het meisje uit Vught en haar begeleider uit Nuenen, woonachtig in Den Bosch. Mogelijk is dit het eerste concrete resultaat.

Lees ook
Baby geboren met enorm opgezwollen hoofd – 2 jaar later kunnen zelfs de dokters zijn herstel niet geloven

Al de gehele dag – en ook gisteren – is gezocht naar de twee. Dat gebeurde op tal van plaatsen in Brabant. In totaal is zeker zeventig vierkante kilometer doorzocht door politie en meerdere groepen vrijwilligers. Op verschillende plekken is in het water gezocht.

De twee vertrokken maandag vanuit Raamsdonksveer naar het huis van het meisje in Vught. Daar kwamen de twee nooit aan. Knooppunt Empel ligt op die route.

Vrienden halen wrede grap uit: Het gezicht van April smelt weg

Advies: geef woningzoekende asielzoeker weer verplicht voorrang op woningmarkt