in

Zoon Peter Gillis betrokken bij gruwelijk auto-ongeluk

Een golf van angst heeft Wendy van Hout (39) 0vervallen, de partner van televisiepersoonlijkheid Peter Gillis.

Haar oudste zoon, tevens stiefzoon van Peter, heeft een angstaanjagend auto-0ngeluk ervaren op de snelweg. In een emotionele post op sociale media deelt Wendy het verontrustende nieuws.

Voordat de liefde tussen Wendy en de welvarende tv-ster Peter Gillis opbloeide, had Wendy al een leven vol avonturen achter de rug.

Uit vorige relaties heeft ze maar liefst vijf kinderen, afkomstig van verschillende vaders. Haar oudste zoon, momenteel 19 jaar oud en woonachtig in Frankrijk voor zijn studie, was het middelpunt van deze schokkende gebeurtenis.
Gillis

Lees ook
Vier studenten in bed doodgestoken, nog geen spoor van dader

Na een bezoek aan zijn moeder stapte hij in de auto om zijn weg naar het zuiden te vervolgen, maar het liep tragisch anders.

Op haar sociale media-account deelt Wendy het hartverscheurende verhaal: “Of ze nu jong zijn of volwassen, als moeder ben je altijd bezorgd,” onthult de onderneemster met een gebroken hart.

Naast haar oudste zoon heeft Wendy nog drie jongere kinderen, variërend in leeftijd van 4 tot 11 jaar, die ze regelmatig in haar armen sluit.

Ze onderhoudt goede relaties met de vaders van haar kinderen, en haar twee andere zonen, beiden 17 en 19 jaar oud, studeren momenteel ook in Frankrijk.
Peter Gillis

Lees ook
Nepagent die man ontvoerde, speelde ook agent in Flikken Maastricht

De tragische gebeurtenis ontvouwde zich na een emotioneel afscheid tussen Wendy en haar zoon, terwijl hij zich voorbereidde om terug te keren naar Frankrijk.

Zijn reis werd echter abrupt verstoord door een verschrikkelijk 0ngeluk. Midden in de nacht ontving Wendy het angstaanjagende telefoontje van haar zoon: “Mam, geen paniek, maar ik ben betrokken bij een 0ngeluk.”

Wendy, nog steeds vervuld van angst en schrik, benadrukt de waarde van elk kostbaar moment met geliefden.

“De wijsheid van mijn vader, ‘kleine kinderen, kleine zorgen; grote kinderen, grote zorgen,’ is nu helaas mijn realiteit,” onthult ze.

In de nasleep van dit hartverscheurende incident adviseert Wendy haar volgers om elk moment met hun dierbaren te koesteren, want het leven kan in een oogwenk veranderen.

Philip (79) dakloos nadat jongere vrouw (24) hem uit huis gooit: ‘Ben alles kwijt!’

Maand na vermissing Yoran (16): nieuwe zoekactie leverde weer niets op