in

Zien: Juultje Tieleman laat niets aan de verbeelding over met Halloween-outfit!

Juultje Tieleman zal niet bij iedereen bekend zijn, vooral niet bij het oudere publiek. De influencer met meer dan 1 miljoen volgers werd in 2016 bekend als de vriendin van Giovanni Latooy, beter bekend als Gio. Ook Gio zul je wellicht niet kennen, dat is dan weer een YouTuber met flink was abonnees.

De relatie is al lang en breed voorbij, maar de volgers zijn blijven plakken. Dat heeft natuurlijk zijn redenen, Juultje is een plaatje om te zien. De blondine plaatst dan ook met enige regelmaat kiekjes op Instagram waar half mannelijk Nederland lekker bij staat weg te kwijlen. Met verschillende samenwerkingen met lingeriemerken kun je al raden wat voor foto’s haar volgers voorgeschoteld krijgen. De blondine staat op dit moment op plekje 28 in de FHM-lijst maar we gokken dat daar de komende jaren nog wel verandering in gaat komen.

Lees ook
Peter Gillis en Wendy zijn uit elkaar, dit is er gebeurd!

Juultje Tieleman gaat verkleed als… zeemeermin!
Morgen is het officieel pas Halloween, dit weekend werd er echter overal in het land al flink uitgepakt met Halloween-feestjes. Met Halloween is het natuurlijk de bedoeling dat alles draait om spookachtige outfits en spookhuizen. Influencer pakken dan ook graag uit met de meest uitgesproken kostuums. Juultje heeft ook behoorlijk uitgepakt maar heeft de bedoeling van ‘eng’ niet helemaal begrepen. De blondine is voor Halloween namelijk verkleed gegaan als zeemeermin. Juist, geen enge zeemeermin zoals je wellicht kunt kennen uit Pirates of the Caribbean, maar zoals je kunt kennen van Ariel, de Kleine Zeemeermin. Volgers gokken dan ook dat Juultje Halloween verward heeft met Carnaval. Echter kan het gros van haar volgers zich niet storen aan haar opmerkelijke Halloween-kostuum en dat kunnen we best begrijpen:

Lees ook
Moeder verkrachte en gedode Chanel-Naomi (7) vreest vrijlating ‘Monster van Assen’

25-jarige trucker Angelo overleden na weken in coma: ‘We blijven altijd verloofd’

Man uit Enschede (27) verkracht 13-jarige Groninger na contact op TikTok en Fortnite.