in

Zien: Jaimie Vaes vol-le-dig uit de kleren: ‘Net als Nicol Kremers!’

Jaimie Vaes kennen we allemaal als het ex-vriendinnetje van Lil Kleine. We weten inmiddels ook wel waarom Jaimie het ex-vriendinnetje en niet het vriendinnetje meer is van de rapper. Yvonne Coldeweijer wist begin vorig jaar beelden naar buiten te brengen van een behoorlijk hefitg incident tussen de twee. Na een ruzie trekt Jorik, de rapper, Jaimie aan haar haren uit de auto die voor hun deur geparkeerd staat.

Vervolgens lijkt het ook nog alsof Jorik het hoofd van Jaimie tussen de deur klemt. Jaimie heeft ongeveer een jaar later toegegeven dat haar hoofd niet klem zat en dat zijzelf degene was die de beelden naar Coldeweijer gestuurd heeft. Het was niet de eerste ruzie die uit is gelopen tot fysiek geweld zeggen de vele showbizz-kenners. Ook op Ibiza is er eens een behoorlijk heftig voorval geweest tussen de twee waarbij de politie ingreep.

Lees ook  Escalatie hondenruzie leidt tot coma: man zwaar gewond na zevenvoudige steekpartij

Jaimie Vaes gaat Nicol Kremers achterna?
Zoals we vaak zien bij stelletjes in de showbizz die uit elkaar gaan worden er vreemde keuzes gemaakt na een relatiebreuk. Wanneer er één van de twee de grootste inkomstenbron heeft, dan valt het luxeleven van de ander compleet in het water. Kijk bijvoorbeeld naar de relatiebreuk tussen Nicol Kremers en Peter Gillis. Nicol stond ongeveer een maand of twee later haar foute kiekjes uit de badkamer te verkopen op het internet.

Lees ook  Statushouders Horst aan de Maas krijgen voorrang op woning

Niet dat dat geen fikse inkomstenbron is, Nicol verdient er inmiddels tonnen mee. Ook Jaimie lijkt overstag, echter besluit Jaimie het over een andere boeg te gooien. In plaats van zelf foto’s te verkopen heeft Jaimie besloten uit de kleren te gaan voor jouw favoriete mannenblad. Dat weet Juicechannel te melden. De shoot staat voor over twee weken gepland, de uitgave zal nog even op zich moeten laten wachten:

Snikkelfoto van Ferry Doedens valt slecht bij volgers!

Vrouw ontslagen omdat ze wit is: schadevergoeding van 25,6 miljoen dollar