in

“Ze zeggen dat ik op m’n man zijn geld uit ben. Maar ik vind hem écht knap en ben stapelverliefd!”

Liefde tussen twee mensen iets moois, maar het komt ook in alle maten, gewichten, kleuren en geuren. Relaties waarbij wenkbrauwen gefronst worden, monden openvallen of waarbij iedereen stikjaloers is. Vandaag stellen we jullie voor aan Sienna en George, die flink wat kritiek op hun relatie krijgen.

Sienna en George zijn al vier jaar samen en trouwden nog niet zo lang geleden. Sienna zag George in een programma op tv, glipte in zijn DM’s en ze werden stapelverliefd op elkaar. Helaas krijgt het koppel veel te maken met negatieve commentaren. Zoals mensen die zeggen dat ze niet bij elkaar passen of dat Sienna uit zou zijn op de levensverzekering van George.

Lees ook
Zoon Peter Gillis betrokken bij gruwelijk auto-ongeluk

Meteen een klik
In een video van het bekende YouTube-kanaal Truly doen de twee hun verhaal. Ze zeggen dat alle kritiek die ze krijgen hen op geen enkele manier kan beïnvloeden. Het nu getrouwde stel weigert de haat hun liefdesleven te laten dicteren en schenkt in plaats daarvan aandacht aan hun familie en vrienden.

“Toen we begonnen te praten op Instagram, denk ik dat wat ons echt verbond was dat we zo op elkaar leken. We waren allebei creatief, we waren allebei vastbesloten om te slagen in het leven en we gingen er gewoon mee door” zegt George. “Het klikte meteen tussen ons, we konden het goed met elkaar vinden en de chemie was er al voordat we elkaar in het echt hadden ontmoet.”

Lees ook
Elina (30) is verliefd op 76-jarige multi-miljonair: “Ik val op zijn innerlijk”

Voor het leven
Sienna voegde eraan toe: “Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we het ongelijk van de trollen bewijzen. Iedereen zei dat ik een ‘gold digger’ ben en dat ik het voor het geld doe, maar eigenlijk doe ik het voor het leven!” Hieronder vinden jullie de Truly-reportage en nog wat leuke foto’s van het koppel.

Man smokkelt sushi in bilnaad mee naar huis in all you can eat-restaurant

Monteur die vrouw oplicht krijgt flinke klappen van Turkse man