in

Yvonne Coldeweijer op beestachtige wijze om het leven gebracht

De 37-jarige Yvonne Coldeweijer is de laatste jaren gevreesd door menig bekend persoon in Nederland. Verschillende BN’ers hebben hun carrière zien afbrokkelen nadat Coldweijer “juice” de wereld in slingerde.

Bekende Nederlanders zoals André Hazes jr., Marco Borsato, Glennis Grace en Lil’ Kleine weten precies hoe het voelt als de aandacht van Coldeweijer op je gericht is. Haar acties hebben meerdere keren de nationale media gehaald en ze wist ook een aantal primeurs te onthullen.

Lees ook
Meisje overleden aan gevolgen van mazelen

Hoewel Coldeweijer nu haar social media-bereik gebruikt om schattige truitjes en shirtjes te verkopen, lijkt het erop dat de juice nog lang niet stopt. Maar er zijn ook steeds meer mensen die zich aan haar beginnen te ergeren.

Sommigen zijn van mening dat de onthullingen van Coldeweijer meer schade aanrichten dan goed doen, en dat haar roddels niet altijd op feiten zijn gebaseerd. Waarschijnlijk zijn er genoeg bekende Nederlanders die haar het zwijgen willen opleggen. Maar zolang Coldeweijer een platform heeft, zal ze blijven doorgaan.

Lees ook
Escalatie hondenruzie leidt tot coma: man zwaar gewond na zevenvoudige steekpartij

Toch is Coldeweijer voor de tweede keer “vermoord”, althans op beeld. Op Instagram meldt Coldeweijer: “Ik ben trouwens weer vermoord!” Een tipgever onthult: “Heb je gezien dat aflevering 3 van Flikken Maastricht ‘Juice’ heet…

En de ‘juicekoningin’ wordt daarin vermoord… Ik dacht dat Viktor medebedenker was van al die afleveringen. De ‘juicekoningin’ wordt nogal op een gruwelijke wijze vermoord…” Meer informatie hier:

Dit geloof je niet: Linker bal van man blijft vast zitten in IKEA Stoel

Man geeft dochter ruim 20 jaar lang slaapmedicatie om haar te verkrachten