in

Wim gebruikt tandenborstel als pikant speeltje. Het ding breekt af: operatie van twee uur nodig!

Stel je voor: je verwacht een ondeugend avontuur, maar dat eindigt met een bezoek aan de spoedgevallen. Het klinkt als het script van een slechte komedie, nietwaar? Maak kennis met het verhaal van een man die dacht dat ‘innovatie’ in de slaapkamer inhield dat hij een tandenborstel gebruikte. Spoiler alert: het resulteerde in meer dan alleen een fris gevoel in de mond.

Dus, er was eens een 43-jarige man genaamd Wim die besloot dat een tandenborstel een prima speeltje was. Ja, je leest het goed. Midden in de passie brak de tandenborstel. De arme kerel ontwaakte met immense pijn en een onmiddellijke rit naar de dokter was noodzakelijk. Toen de artsen vernamen hoe de tandenborstel op die plek was beland, moesten ze waarschijnlijk hun lach onderdrukken. “Voor seksuele voldoening,” verklaarde hij. Het lijkt op een verhaal dat je zou verzinnen om je vrienden te choqueren, maar nee, dit gebeurde echt.

Lees ook
Baby mét placenta gevonden, meisje blijkt slechts een uur oud

Operatie van twee uur
En het ergste? Hij wachtte 12 uur voordat hij hulp zocht! Na een operatie van twee uur werd de tandenborstel verwijderd en zijn edele delen ‘gerepareerd’. De diagnose? Een ‘aubergine-deformatie’. Klinkt smakelijk, toch? Nou, niet echt. Maar goed, drie dagen later mocht hij naar huis, waarschijnlijk met een hernieuwd besef van de gevaren van doe-het-zelven in de slaapkamer. Er zijn goede ideeën, er zijn slechte ideeën, en dan zijn er ideeën die zo bizar zijn dat ze je ongewild naar het ziekenhuis leiden.

Lees ook
Marijke neemt wraak op overleden stiefmoeder door as te vervangen met peuken

Waarschuwing
Neem dit als een waarschuwing: sommige experimenten kun je beter overlaten aan de professionals, of gewoon helemaal niet doen. En onthoud, de volgende keer dat je avontuurlijk bent, blijf misschien gewoon bij de gebruikelijke hulpmiddelen. Weer iets bijgeleerd vandaag!

Tiener steekt stiefvader neer die moeder wurgt en gaat vrijuit

Carice van Houten met spoed afgevoerd: ‘Ingestort’