in

Wetenschappelijk bewezen: mannen met grote neuzen hebben vaak ook de grootste jongeheren

Voor alles bestaat er tegenwoordig wel een onderzoek. Enkele dames en vrouwen van de Kyoto Prefectural University of Medicine vroegen zich nu of de grootte van een man zijn neus ook impact heeft op de grootte van zijn pretstok. Dat blijkt nu ook daadwerkelijk het geval te zijn.

Onderzoek bij 126 mannen
Zo ontdekten de onderzoekers dat de gemiddelde man met een grote neus minstens een jongeheer van 13,47 cm in stijve toestand heeft.

Lees ook
“Vaarwel mijn lief”, Vader zegt laatste woorden tegen dochtertje dat vermoord is door moeder

Mannen met een kleinere neus zouden dan weer een gemiddelde erectie hebben van 10,41 cm. Ze hebben een onderzoek uitgevoerd bij 126 heren om tot deze conclusie te komen.

Lees ook
’Mijn moeder deed het met mijn vriend, terwijl ik moest bevallen’

Dit onderzoek vond wel plaats in Japan dus het kan perfect zijn dan de gemiddelde Belg nog een iets grotere (of kleinere) jongeheer heeft.

Deze Japanse onderzoekers concludeerden hierdoor dat penisgrootte eigenlijk helemaal niet wordt bepaald door leeftijd, gewicht of lichaamslengte maar dus al vaststaat vanaf de geboorte.

Mannen met een grote neus hebben in de meeste gevallen dus daadwerkelijk ook een flink pakketje in hun broek zitten volgens deze resultaten.

ZIEN: Davina Michelle in bikini is iets wat je gezien wil hebben in het leven!

Dronkenlap vliegt met 13 kratten bier uit de bocht