in

Wetenschap bewijst: Mannen zijn grote baby’s die het leven van vrouwen alleen maar moeilijker maken

Wat is dat toch met die mannen wanneer ze weer eens een ”verkoudheidje” oplopen dat zij zich gedragen alsof de wereld vergaat.

Het blijft een bijzonder fenomeen wanneer iemands zoon, vriend of man getroffen wordt door een klein griepje en plotseling verandert in een grote baby! Waarschijnlijk heb je dit vast wel een herkend…

Het blijft overigens niet alleen bij de bovengenoemde situaties dat mannen in grote baby’s veranderen.

Lees ook
Veronika heeft grote problemen: ‘Mijn leven is gigantisch zwaar omdat ik zo knap ben’ (foto’s)

Voorbeelden zijn er namelijk genoeg: Onvoorzichtigheid, kinderlijke humor, ervan overtuigd zijn van hun eigen gelijk en (zeer) kinderachtig gedrag.

Waarschijnlijk genoeg situaties die je ongetwijfeld zult herkennen. Mocht jij al eerder met deze gedachte van ”aanstelleritis” van een man rondlopen, dan hebben we nu een onderzoek voor je dat aantoont dat dit inderdaad zo is.

Over het algemeen wordt vaak gedacht dat kinderen voor veel stress bij vrouwen zorgen, echter blijkt uit recent onderzoek dat dit even goed geldt voor hun echtgenoten.

Een onderzoek dat werd uitgevoerd door Today Moms onderzocht bij 7000 vrouwen hoe gestrest ze waren en wat de redenen hiervoor waren.

Lees ook
De onderbroek die je scheten filtert en neutraliseert is eindelijk te koop!

Hieruit werd geconcludeerd dat moeders gemiddeld genomen erg gestrest zijn: 85 procent op een schaal van 100.

Wat hieruit nog opmerkelijker is, was dat 46 procent van deze groep moeders vond dat hun partner zorgde voor meer stress dan de kinderen.

Daarnaast gaf circa 75 procent van de vrouwen aan dat ze het huishouden helemaal alleen moesten runnen.

Waarom zou je je dan afvragen? Simpel: anders gebeurt het gewoon niet. Uiteraard betekent dit niet gelijk dat alle mannen zo zijn, maar dit zet je misschien wel aan het denken.

Vrouw verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen

Deze armband geeft een elektrische schok als je teveel geld uitgeeft