in

Wesley Sneijder gespot met nieuwe gigantisch lange vriendin!

Wesley Sneijder is in de Turkse roddelpers belandt vanwege een akkefietje met verslaggevers. De oud-voetballer is in Turkije natuurlijk een grote naam vanwege zijn geschiedenis bij Galatasaray SK. Terwijl Wesley uit was met een nieuwe vriendin is er ruzie ontstaan tussen Wesley en een verslaggever. De oud-voetballer heeft daardoor zijn bodyguard op de verslaggever af gestuurd waardoor er een kleine worsteling lijkt te zijn ontstaan.

Het Turkse roddelblad Temiz Magazin heeft foto’s van Wesley en zijn vriendin geplaatst en hebben ook een foto waarop de ruzie tussen de bodyguard en de desbetreffende verslaggever te zien is. Temiz Magazin schrijft: “Galatasaray’s voormalige ster Sneijder was tot laat uit met een jonge vrouw. Toen Sneijder zich ongemakkelijk voelde met camera’s in zijn buurt reageerden zijn bodyguards hard op de aanwezige verslaggevers.” Echter is dit de vermoedelijke vertaling, gegeven door Google. Het originele bericht is uiteraard in het Turks.

Lees ook
Sophia’s borst is ontploft en ze laat effe zien hoe dat er uit ziet

Wesley Sneijder gespot met een hele lange scharrel!
Het juicekanaal Reality.FBI heeft de Turkse roddelpers schijnbaar in de gaten gehouden of is getipt door een volgers. Het Turkse roddelblad met 2.700.000 volgers op Instagram is geen kleine speler in het land. De ruzie tussen de bodyguards en de verslaggevers is dan ook nieuws wat door veel mensen in Turkije gelezen wordt. Wat echter nog veel interessanter is, is de nieuwe vriendin van Wesley waar niemand hier vanaf weet.

Lees ook
Escalatie hondenruzie leidt tot coma: man zwaar gewond na zevenvoudige steekpartij

De oud-voetballer staan bekend om zijn beperkte lengte waar meer dan soms grapjes over gemaakt worden. Wesley zou volgens Google net niet aan de 1.70 meter komen, zijn ex-vriendin Yolanthe Cabau zou 1.68 meter zijn. Dat ging dus nog net. Echter heeft Wesley het bij zijn nieuwe vriendin duidelijk minder getroffen wat betreft lengte. De oud-voetballer is minstens een kop kleiner en een kop breder dan zijn nieuwe scharrel:

Verschrikkelijk: Eloise van Oranje zwaargewond

Heleen van Royen deelt poedelnaakt vakantiekiekje