in

Werken met ouderen: Hitsige opa doet bizar voorstel aan zorgmedewerkster

Als er één ding zeker is in het leven, is dat we allemaal ouder worden. Voor sommige mensen is het weggelegd om zó oud te worden, dat ze niet goed meer voor zichzelf kunnen zorgen. Gelukkig hebben we daar de Ouderenzorg voor.

Ouderenzorg
Hoe ouder je wordt, hoe lastiger het is om voor jezelf te zorgen. Soms wordt het zo lastig, dat mensen in de ouderenzorg terecht komen. Zelf zijn ze er niet altijd even blij mee, want ze worden op deze manier ‘afhankelijk’ van het systeem.

Ondanks dat verzorgers hun best doen om de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden voor de ouderen, zijn er toch dingen die ze missen. Als ze alleen zijn, is er nog weinig intimiteit en de ruimte daarvoor is ook behoorlijk beperkt. Als je als oudje wat wil, moet je dus jezelf helpen.

Lees ook
Moeder deelt de laatste momenten van haar dochter op Facebook: Dit is waarom

Oneerbaar voorstel
Het oudje in het filmpje is het beu om alleen te zijn, en is wel toe aan wat spannends. Hij wordt verzorgd door meisjes die een stuk jonger zijn dan hem, en heeft wel een goed idee bedacht. Als meneer even met de dame alleen is, vraagt hij waar ze heen gaat. Ze zegt dat ze naar de huiskamer gaat, maar de meneer heeft andere plannen.

Lees ook
Horrorbeelden: Mike in Spanje aangevallen door krokodil in zwembad!

Voorzichtig begint hij: “Heb ik jou al gevraagd…” Het meisje lijkt al wel aan te voelen wat er staat te gebeuren, aangezien ze al aan het filmen was.

Ze zegt: “Wat heb je me gevraagd?” Opoe wil nog wel even zeker weten dat het meisje niet boos gaat worden en als het meisje dan zegt van niet, vuurt hij zijn brandende vraag op haar af.

De man zegt: “Mag ik, voor €20,- euro, even aan jouw *sneetje* likken? Heel eventjes maar” Het meisje antwoordt dat dat natuurlijk niet de bedoeling is en loopt weg.

Ze vertelt hem dat hij naar zijn kamer moet, maar hij geeft niet op en laat nog even weten dat hij 20 hele euro’s ervoor biedt.

Paigey zegt haar baan op en gaat verder als fulltime baby

Bart verkoopt het hoofd zijn liefdespop: ”Mond is nooit gebruikt!”