in

“We delen gewoon onze mannen met elkaar. Want we zijn tenslotte toch beste vriendinnen…”

Je man knuffelen op straat voordat je je beste vriendin kust en haar man een zoen op de mond geeft, is natuurlijk iets waar toeschouwers hun wenkbrauwen bij optrekken. Dit viertal – dat door velen ‘freaky’ wordt genoemd – leeft volgens het motto ‘hoe meer, hoe beter’ (en dan vooral in de slaapkamer).

Katy en haar man, pornoster Rob Oz, zeggen dat ze zich niet storen aan de afkeurende blikken van mensen die hen zien ruilen van partner. De triatlete begon een romance met de volwassen ster nadat ze hem in Australië had ontmoet, ondanks de zorgen van haar familie in het Verenigd Koninkrijk. Zes weken later verloofden ze zich.

“We delen onze mannen met elkaar”
Hun reis door het huwelijksleven heeft echter niet de conventionele route gevolgd, zoals je je kunt voorstellen. Katy en Rob hebben hun excentrieke relatie naar een heel nieuw niveau getild door hun beste vrienden Dee en Will uit te nodigen in de slaapkamer (en op andere plekken). Beide koppels waren te zien in de Truly serie Love Don’t Judge, die een licht werpt op de problemen waar mensen met een onconventioneel datingleven mee te maken hebben.

Lees ook
Onverwacht babynieuws: ‘Wendy is al 28 weken zwanger van Peter Gillis!’

Katy legt uit hoe hun romance begon: “Toen we Will en Dee ontmoetten stroomde de relatie als vanzelf. Het was ons eerste swingerspaar waarmee we in zee gingen.” De dames deinzen er niet voor terug om hun mannen met elkaar te delen, want ze zijn tenslotte beste vriendinnen, toch? Katy, Rob, Will en Dee hebben nu samen een polyamoreuze relatie, terwijl ze ook hun slag slaan met het online delen van hun X-rated content.

“We laten ook andere mensen langskomen”
Dee vertelt: “We slapen apart met Katy, we slapen apart met Rob, we slapen samen met hen. We laten andere mensen langskomen, en hebben zo al samen grote orgieën gehad.” De vrouwen delen een bijzonder hechte band en beschrijven hun situatie als ‘alsof ze een extra zus hebben’, terwijl de mannen hun dynamiek beschrijven als een ‘bromance’.

Lees ook
Sanne (18) raakte zwanger in het golfslagbad: “We noemen haar Chloortje!”

“Maar ze zijn ook emand met wie je seksueel op ontdekking kunt gaan en meer over jezelf kunt leren,” voegde Katy eraan toe. Ze zijn allesbehalve verlegen en vinden het ook niet erg om een show op te voeren in het openbaar – ze genieten zelfs van de verontwaardigde reacties van mensen als ze elkaar beginnen te zoenen. Rob ‘pikt ook mannen op’ voor zijn vrouw en neemt hen mee naar huis. Een echte koppelaar dus.

“Rob pikt andere mannen op voor mij”
Katy herinnerde zich een van zijn triomfen als koppelaar en zei: “Rob kon zien dat ik die man leuk vond, dus we kwamen allemaal samen thuis en hij schudde zijn hand en zei ‘Ga plezier maken met mijn vrouw’. Ik bedoel, als dat geen man is…” Will en Dee, die volgend jaar gaan trouwen, krijgen veel tips van Katy en Rob om hun liefdesleven te ‘perfectioneren’. Het paar zei trouwens dat ze hun huwelijk zullen vieren met een ‘swingers after party’. Nou ja, wat had je anders verwacht?

Drama bij vloerenbedrijf Kampen: eigenaar overlijdt bij steekpartij, zijn compagnon zit vast

Jongen hand kwijt na afsteken vuurwerk