in

Wat is er met Barbie gebeurd? Totale transformatie!

Ze stond eerst bekend als ‘de menselijke Ken’, maar nu als ‘de menselijke Barbie’. Realityster en transvrouw Jessica Alves (39) heeft al meer dan een miljoen euro uitgegeven aan plastische chirurgie om haar lichaam te perfectioneren, maar heeft nog altijd moeite met het vinden van de ideale man.

Toen de Braziliaanse Jessica Alves nog als man door het leven ging, deed ze er alles aan om op Barbies fictieve vriend Ken te lijken. Het begon in 2004 met een onschuldige neuscorrectie, maar dat groeide al gauw uit tot een extreme verslaving aan plastische chirurgie. Tientallen keren ging ze onder het mes. Jaren later kwam Jessica erachter dat ze in het verkeerde lichaam zat.

Lees ook
10 dagen later nog steeds geen teken van Émile (2,5), Is hij in een hooibaal terecht gekomen?

Na haar transitie voelt de realityster zich op en top vrouw. “Ik ben 39 jaar oud en mijn transitie is afgerond. Zelfs mijn geboorteakte is bijgewerkt, waardoor het voor mij mogelijk is om te trouwen in de katholieke kerk. Ik droom van een prinsessenhuwelijk!”, vertelt ze enthousiast aan Daily Mail.

Voor dat sprookjeshuwelijk heeft ze natuurlijk wel een partner nodig. Het vinden van de perfecte man gaat moeilijker dan gedacht, ervaart Jessica. “Het is lastig om een man te vinden die met mij wil trouwen en een gezin wil stichten. De meeste mannen die ik heb ontmoet, zijn alleen maar uit op pleziertjes. Ik schrik ze af als ik over een vaste relatie of het krijgen van kinderen praat.”

Gezegend
Ondanks deze teleurstelling zit de Braziliaanse momenteel goed in haar vel. “Ik voel me heel gezegend dat ik nu ben wie ik bij mijn geboorte moest zijn. Ik houd van elk deel van mijn lichaam.” Dat was voor haar transitie, in 2018, wel anders. “Toen leed ik aan een depressie. Ik nam in het geheim vrouwelijke hormonen zonder medische begeleiding. Ook dronk ik veel alcohol, waardoor mijn mentale toestand erg instabiel was.”

Lees ook
Overleden vrouw (27) en zwaargewonde man (26) in woning gevonden

“In dat jaar deed ik mee aan Big Brother. Ik zou graag een tweede kans krijgen om opnieuw mee te doen aan Big Brother en de wereld de nieuwe ik te laten zien. Ik voel me mooi en zelfverzekerd en ik heb veel te bieden aan de wereld. Er moeten meer transpersonen op televisie verschijnen, zodat de rest van de wereld kan zien dat het oké is om transgender te zijn. Wij zijn hetzelfde als alle andere vrouwen.”

Man die acht ribben stiefzoontje (4) brak wordt een dag later tot sterven toe in elkaar geslagen

Laura (27) had per ongeluk seks met de tweelingbroer van haar vriend: ‘Hoe kon ik dit niet hebben gemerkt?’