in

Waarom papa Lore 8 en Lucas 6 heeft vermoord “Hij was toch hun beste vriend”

Een uitstekende papa die altijd alles – zélfs meer – deed voor zijn twee kinderen. “Maar uiteindelijk heeft hij wel Lore en Lucas vermoord. We kunnen daar echt niet bij.

Waarom toch?”, vraagt de familie. “Hun papa was hun beste vriend. Niemand van ons heeft dit ook maar een beetje zien aankomen.”

Het is ook voor de naaste familie van Lucas (6) en Lore (8) bang wachten op de resultaten van de autopsie.

Lees ook
Ben jij boven de 40? Dan zou je volgens onderzoek maar 3 dagen per week moeten werken

“Weten wat er is gebeurd: voor hun mama is dat heel erg belangrijk”, zegt haar broer Steven Van de Putte (33). “Ann hoopt te horen dat de kindjes niet hebben afgezien. Ze weet ook dat ze hen daarmee niet terugkrijgt.

Maar dat spookt constant door haar hoofd: dat ze óók nog eens hebben geleden.” Het is ook onduidelijk of haar man de kinderen thuis, onderweg of in Knokke omgebracht heeft.

Bedjes in een V
Steven Van de Putte bezocht samen met zijn zus de lichamen van haar kinderen die dag in het mortuarium. Volgens hem mochten ze Lucas en Lore enkel van op een zekere afstand bekijken.

Lees ook
Man vermoordt vriend, omdat ballen elkaar raken tijdens trio

“Aanraken kon niet. Mócht ook niet. Omdat er nog een autopsie moet gebeuren.” Zijn stem trilt. Hij krijgt amper gezegd dat de twee bedjes met hun lichamen in een V stonden opgesteld.

“Eigenlijk was het een beetje alsof Lore en Lucas daar lagen te slapen. Tegelijk voelde het zo onwerkelijk”, zegt nonkel Steven.

Volgens hem stond op de bleke kindergezichtjes niet af te lezen wat hun vader hen heeft aangedaan.

Hij twijfelt en zegt dat hij wat hij nu gaat zeggen raar vindt. “We vrezen dat Lore moet hebben beseft dat haar papa haar zou doden.”

Zangeres Maan trekt hoop bekijks met mini-glitterpakje: “Kleinste glitterpak ooit!”

Deze vrouw is getrouwd met een treinstation – en ze heeft er zelfs seks mee