in

Vrouw verkracht door twee mannen op feestje: ‘Prikken’, ‘ploegen’ en ‘locomotief

Is een Tilburgse vrouw nou verkracht of had ze vrijwillig seks met twee mannen op een feestje? De mannen zijn stellig: er is niets verkeerds gebeurd, want de seks was vrijwillig. Maar de vrouw heeft een heel andere mening: “Ik wilde seks met de ene en toen kwam de andere er ongevraagd bij en werd ik verkracht.” Justitie denkt er ook zo over en eiste tegen beide mannen drie jaar cel.

In de rechtbank werd vrijdagmorgen openlijk over seks tijdens een dansfeestje in Tilburg gepraat. En dat feestje was een Kizomba-dansfeest in coronatijd in een klein appartementje. Tersio H. (34)uit Tilburg en Joelson T. (35) uit Veldhoven waren daar in de nacht van 12 op 13 september 2020 met zo’n twintig anderen.

Een van de aanwezige vrouwen zag wel wat in Joelson en de twee gingen naar de slaapkamer van het appartement om seks te hebben. Daar werden ze tot hun grote ergernis steeds gestoord door mensen die binnenkwamen of even door de deur gluurden.

Lees ook
Te streng? Taylor onthult de 5 relatieregels waaraan haar vriend zich moet houden

‘Wat snap je niet aan nee?’
En vanaf dat moment lopen ook de verhalen van de vrouw en de mannen uiteen. Volgens de vrouw kwam Tersio binnen met zijn broek naar beneden. Ze stuurde hem weg, maar later, toen ze een tweede keer seks hadden, was hij toch weer in de slaapkamer.

Toen ze opzij keek zag ze Joelson naast zich staan en bleek dat Tersio zijn plaats had ingenomen en haar van achteren penetreerde. “Wat doe je hier? Wat snap je niet aan nee?”, riep ze. En Joelson zou hebben gezegd: “Hij wil ook graag, laat hem maar even.”

De mannen hadden in de rechtszaal een heel andere lezing. Joelson had eerst seks met haar. Tersio kwam wel een paar keer binnen, maar dat was omdat hij voor iemand een tas moest pakken. Later die nacht had hij ook seks met haar, geheel vrijwillig en zeker niet met Joelson erbij, zo verklaarde hij.

‘Prikken’, ‘ploegen’ en ‘locomotief’
De vrouw deed alleen aangifte tegen Tertio, maar justitie vindt dat beide mannen schuldig zijn aan verkrachting. Uit Whatsappberichten blijkt volgens justitie dat de mannen onder het mom van dansfeestjes eigenlijk uit waren op zoveel mogelijk seks met zoveel mogelijk vrouwen. In een groepsapp van de twee mannen met anderen werd gesproken over ‘prikken’ (seks), ‘ploegen’ (seks met meerderen tegelijk) en ‘locomotief’(achter elkaar penetreren).

Lees ook
‘Ik betrapte mijn vader met de buurvrouw" ‘Pap?’

Een appje van Joelson was, wat de officier van justitie betreft, het duidelijkste bewijs dat beide mannen bewust samen seks hebben gehad met de vrouw. Om kwart voor twee die nacht appte Joelson tijdens de seks met de vrouw dat ‘ze nu konden komen’. Gelijk daarna merkte de vrouw dat niet Joelson haar van achteren penetreerde maar Tertio. Beiden mannen hielden haar vervolgens vast, waardoor de vrouw ook niet weg kon.

‘Die boy is te gretig’
Na de bewuste nacht spraken de mannen in de groepsapp verder over wat er gebeurd zou zijn. ‘Joelson heeft problemen met zijn meid. Die hebben we geploegd en nu is ze boos’, zo was er te lezen. ‘Bij Tersio is het misgegaan. Die boy is te gretig’.

Toen een screenshot werd gedeeld van een gesprek van de vrouw met de ex van Joelson waarin werd gesproken over verkrachting, stapten sommige mannen uit de groepsapp. En een ander stuurde nieuwe regels: ‘nee is nee, geen ploegen, geen vriendinnen, geen competitie’.

De vrouw heeft flink last van wat er die nacht op dat dat feestje in Tilburg is gebeurd. Ze is niet meer dezelfde persoon als voorheen, vertelde haar advocaat.

Asielzoekers laten werken kan ons land miljarden opleveren: Goed idee?

Student (23) laat benen amputeren voor verzekeringsgeld, maar valt door de mand