in

Vrouw verkoopt maandenlang ijs met eigen urine aan klanten

Een vrouw in Florida is deze week gearresteerd en beschuldigd van het knoeien met consumentenproducten, nadat ze naar verluidt spuugde en plaste in de ijsmachine.

Volgens berichten werd de 66-jarige Jung Soon Wypcha op maandag 8 juli door de politie gearresteerd, waarbij de betreffende winkel dagenlang moest sluiten vanwege haar walgelijke gedrag.

Het incident vond plaats in Lu Lu’s ijswinkel in Indian Shores. Autoriteiten konden Wypcha arresteren en aanklagen na het bekijken van CCTV-beeldmateriaal.

Lees ook
Wildpoepende vrouw opgepakt – Meerdere agenten onder de poep

Er wordt gezegd dat Wypcha, die een winkel naast de ijssalon runt, de onsmakelijke acties in drie dagen heeft uitgevoerd.

De Tampa Bay Times hebben de verklaring van de aanhouding gepubliceerd, die vertelt hoe de 66-jarige de gedeelde badkamer 5 keer gebruikte op 10 juni. Elke keer dat ze de deur op een kier liet staan en haar handen niet kon wassen.

Bij elke gelegenheid liep Wypcha naar de vriezer en deed ze vieze dingen in de ijsmachine.

De camera’s betrapten haar later op dezelfde dag waarop te zien was hoe ze haar snot stopte in de ijsmachine en daarna ook erin spuugde.

Het wordt erger
Alsof het nog niet erg genoeg was, werd Wypcha op 14 juni betrapt toen ze probeerde de gedeelde badkamer opnieuw te gebruiken. Toen ze zich realiseerden dat het op slot zat, plaste ze in een emmer die gebruikt werd om het ijs te maken, waarna ze de emmer in een gootsteen gooide waar ijsgerei en kommen werden gewassen.

Lees ook
MILF laat bizarre tattoo zetten om jongeheren te meten, dochter kan er niet mee lachen

Wypcha werd maandagnacht vrijgelaten na het betalen van de borg, maar is beschuldigd van twee misdrijven.

De eigenaar van Lu Lu’s werd gedwongen om zijn winkel te sluiten voor maar liefst vijf dagen, evenals het ijs te vernietigen voor de openbare veiligheid. De hele winkel werd aangevuld met verse producten.

Ik kan gewoon niet begrijpen wat er op dit moment mis is met de wereld. Als je denkt dat dit walgelijk is, deel dit artikel dan uit protest!

Ewan (18) op randje van dood door e-sigaret: ‘Dat ding heeft mijn leven verpest’

Mary heeft één echtgenoot, één verloofde en twee vriendjes, elke dag is het raak!