in

Vrouw trouwt met tandeloze miljardair die haar in het geheim enkele stappen voor is!

In een opmerkelijk verhaal dat zich afspeelde in de Franse Alpen, heeft Marcel Amphoux, een 68-jarige bohemien en bekende kluizenaar, de aandacht getrokken met zijn buitengewone levensverhaal.

Marcel, die woonde in een bescheiden houten hut zonder moderne voorzieningen zoals stromend water of elektriciteit, bleek te beschikken over aanzienlijk fortuin.

Hij bezat meerdere hectares grond in de buurt van het schilderachtige dorpje Puy-Saint-Pierre, een regio die bekend staat om zijn luxe hotels en skiresorts. Kortom, een opmerkelijk levensverhaal.

Het leven van Marcel nam een onverwachte wending toen hij Sandrine Devillard ontmoette, een vrouw uit Parijs die 21 jaar jonger was dan hij.

Lees ook
Baby breekt botten door mishandeling, moeder is opnieuw zwanger

Aanvankelijk benaderde ze hem als vastgoedmakelaar met interesse in zijn land, maar Marcel weigerde te verkopen.

Hun relatie ontwikkelde zich echter, en ondanks de sceptische blikken van buitenstaanders, traden ze in het huwelijk in het gemeentehuis van Puy-Saint-Pierre, een idyllisch dorpje omringd door met sneeuw bedekte bergen.

De huwelijksceremonie trok de aandacht van vele dorpsbewoners. Sandrine verscheen in een elegante jurk met een opvallend geel en rood boeket bloemen, terwijl Marcel er enigszins verfomfaaid uitzag.

Toeschouwers uitten hun bezorgdheid en vermoedden dat Sandrine enkel geïnteresseerd was in Marcel’s fortuin, zoals Jacques, een dorpsbewoner, aan de Daily Express vertelde.

Na hun huwelijk bleven er twijfels bestaan over hun relatie. Sandrine woonde hoofdzakelijk in Parijs, terwijl Marcel in zijn Alpenhut bleef.

Hun huwelijk nam een tragische wending toen Marcel omkwam bij een auto-ongeluk, terwijl Sandrine en twee van haar vrienden het overleefden.

Er waren geruchten over Sandrine’s betrokkenheid, maar er was geen bewijs voor. De situatie werd nog gecompliceerder toen Sandrine verklaarde dat zij de enige erfgename van Marcel was.

Lees ook
Bus vol kinderen op weg veronge­lukt: 15-jarige komt om het leven

Dit zou haar plotseling tot multimiljonair maken. Haar plan om Marcel’s vrienden te onteigenen van de landgoederen die ze gratis van Marcel mochten bewonen, veroorzaakte grote spanning.

Echter, er volgde een schokkende wending toen bleek dat Marcel zijn testament had gewijzigd voor zijn overlijden.

Hij liet al zijn bezittingen en geld na aan zijn familie en vrienden, inclusief de eigendomsrechten van de huizen die hij voor hen had gebouwd.

Sandrine daarentegen erfde niets. Ze beweerde dat de handtekening op het testament vals was en bracht de zaak voor de rechter.

Deze week werd het definitieve oordeel uitgesproken: de handtekening op Marcel’s testament was authentiek, zoals gemeld door de Franse krant Dici.

Dit verhaal, dat lijkt op iets uit een roman, illustreert de complexiteit van menselijke relaties en de onvoorspelbaarheid van het leven.

Scheidsrechter (66) in kritieke toestand na onwel worden tijdens jeugdwedstrijd

Dood Cas Steenbergen (23) mogelijk geen ongeval maar moord