in

Vrouw toont wat de pil met haar borsten deed op twee maanden tijd: «Wow, hoe kan dat?» (video)

Een TikTokster beweert dat ze als gevolg van de pil van een B-cup naar een DD-cup is gegaan. Ze toont dat aan met enkele voor-en-na-foto’s.

Darcie Van Hoof is een 20-jarige influencer uit de Engelse plaats Ringwood. In een TikTok-video bewijst ze aan de hand van enkele foto’s dat haar cupmaat op 2 à 3 maanden tijd van een B naar een DD is gegaan. Ze wijt die borstvergroting aan de pil. «Toch iets goed aan de pil», knipoogt ze erbij.

Lees ook
Arm van sushi liefhebber moet geamputeerd worden nadat hij rauwe vis had gegeten

Het is algemeen bekend dat sommige vrouwen die de pil slikken inderdaad grotere borsten krijgen. Dat komt door de hormonen die in de pil zitten. Eén tot tien procent van de vrouwen krijgt met deze bijwerking te maken.

Verbazing en herkenbaarheid
Dat niet elke vrouw dezelfde verandering doormaakt als Darcie, bewijzen de reacties op haar video, die inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken werd. «Dit is niet eerlijk. Ik neem de pil al twee jaar en ik heb nog steeds slechts een A-cup», «Wow, hoe kan dat?», en «Toen ik stopte met de pil werden mijn borsten twee cupmaten kleiner. Daarom ben ik er terug mee begonnen», klinkt het onder meer.

@itsdarcc a good thing at least #thepill ♬ original sound – Tom

Victoria Koblenko showt haar prachtige strakke bikini lichaam tijdens vakantie

Man (36) hakt onder invloed van drank en drugs kop van zijn kat eraf