in

Vrouw stopt met scheren en heeft nu een flinke baard!

De Amerikaanse Rose Geil verzette zich 25 jaar lang tegen ‘hirsutisme’, overmatige haargroei bij vrouwen. Daar is ze nu mee gestopt. „Ik voel me eindelijk vrouw, ik voel me eindelijk s*xy.”

De 38-jarige begon op haar dertiende met het scheren van haar gezicht en heeft daarna zowat elke ontharingstechniek uitgeprobeerd. Zonder blijvend effect.

En hoewel ze haar haargroei jarenlang voor vrienden en onbekenden geheim wist te houden, hakte ze acht maanden de knoop door: ze stopte met scheren en liet een volle baard aangroeien.

Lees ook
Man verkeert drie dagen in 'harde toestand' na nemen ‘stierenviagra’

Logeerfeestjes
Dat was voor Rose niet niets: 25 jaar lang bestond haar ochtendritueel uit scheren. Logeerfeestjes sloeg ze altijd over, omdat ze bang was dat anderen haar stoppels in de morgen zouden zien.

Ze heeft wel een paar relaties achter de rug, maar daten vond ze moeilijk. Zo vertelt ze Metro UK: „Ik had een keer een gala en mijn date van die avond bleef herhaaldelijk mijn gezicht strelen.

Lees ook
Blonde bom laat echtgenoot met andere dames van bil gaan: ‘Ons seksleven is nu pas fantastisch’ (foto’s)

Natuurlijk heeft hij het gemerkt. Ik heb vervolgens met hem en zijn vrienden gebroken, omdat ik doodsbang was dat mijn geheim bekend werd.”

Dapper
De Amerikaanse noemt het dagelijks bijhouden van haar overmatige haargroei emotioneel ‘vreselijk vermoeiend’.

Daarom besloot ze haar scheermes in de vuilnisbak te slingeren en haar baard te omarmen. Haar vrienden en familie bleken volledig achter haar te staan en hebben haar afgelopen maanden veel gesteund.

„Ze hadden geen idee waar ik de afgelopen jaren doorheen ging”, aldus Rose. Onbekenden op straat spraken haar zelfs aan om haar te vertellen hoe dapper ze Rose vonden.

15 prachtige meisjes die eigenlijk enorm lelijk zijn (foto’s)

Leontine Borsato deelt oude foto in een nat wit T-shirtje