in ,

Vrouw heeft zich al twee jaar niet geschoren: Velen vinden me een droomvrouw (foto)

Een Amerikaans model heeft zich al twee jaar nergens meer geschoren en verdient daar behoorlijk wat geld mee op OnlyFans. De reacties zijn grotendeels positief, al zitten er vaak nog enkele rotte appels tussen. «Haatreacties raken me niet meer», klinkt het zelfverzekerd.

Twee jaar geleden werkte Cherry The Mistress nog als barista en ging ze naar de universiteit. Nu heeft ze beide zaken opgegeven omdat ze massa’s geld verdient door gewaagde foto’s online te plaatsen. De 20-jarige brunette valt echter op omdat ze zich weigert te scheren. Daar heeft ze zo haar redenen voor. «Zo keek ik er altijd tegenop om het te doen en raakte mijn huid erdoor geïrriteerd. Maar dé druppel was toen ik me klaarmaakte om op date te gaan met een man. Ik herinnerde me plots iets van tijdens de les sociologie. Dat er ons doorheen de jaren bepaalde rolpatronen worden aangeleerd. Zo hoorde ik van familie en vrienden altijd dat ik me moest scheren», vertelt ze aan Daily Star.

Lees ook
Je bent een rund als je met vuurwerk stunt. En wel hierom

Ideaalbeeld
Op dat moment vroeg Cherry zich af of ze zich écht moest scheren voor een man die ze nog niet kende. Ze besloot het niet te doen en, ironisch genoeg, werd ze geghost door hem en ging ze dus nooit op date met die man. Sindsdien heeft ze haar benen, armen, oksels en intieme zone al twee jaar niet meer geschoren. «Haar groeit bij zowat iedereen en niemand zou het gevoel moeten hebben dat ze zich moeten scheren om aan een maatschappelijke norm te voldoen. Iedereen moet kunnen doen wat ze willen met hun lichaam», klinkt het.

Lees ook
Vrouw belt 112 met klacht over pizza: 'Ze was bloedserieus'

Godin
Dagelijks wordt ze overladen met complimenten. Van eventuele negativiteit trekt ze zich niets meer aan. «De reacties van mijn fans zijn erg positief! Vaak zeggen ze me hoe mooi ze mijn behaarde plekken en mijn natuurlijke rondingen vinden. Sommigen noemden me een godin, of zelfs hun droomvrouw. Nu mijn lichaamshaar me honderdduizenden euro’s heeft opgeleverd, voel ik me heel goed in mijn vel. Haatreacties raken me niet meer. Met sommige reacties lach ik gewoon omdat ze zo dom zijn. Mensen die echt gelukkig zijn, proberen anderen niet zomaar de grond in te boren», besluit ze.

Net binnen: Overheid in grote paniek – ”We houden er ernstig rekening mee”

Verschrikkelijk: Eloise van Oranje zwaargewond