in

Vrouw die gepest werd omdat ze “lelijk” was, is onherkenbaar nadat ze €40.000 spendeerde aan plastische chirurgie.

Een Pamela Anderson wannabe, die vroeger op school zwaar gepest werd, zegt dat ze mannen nu “gek maakt” nadat ze haar lichaam en gezicht transformeerde met plastische chirurgie voor een bedrag van €40.000.

Instagram ster, Celine Centino (24) uit Zurich, Zwitserland werd tijdens haar tienerjaren gepest en “lelijk” genoemd of ze kreeg te horen dat haar kont te dik was.Het pesten werd zo erg dat ze niet meer naar school durfde te gaan.

Haar voortdurende onzekerheid motiveerde haar om geld te sparen en extra te werken als kapster om zich een plastische operatie te veroorloven zodat ze zich eindelijk goed zou voelen in haar vel.

Lees ook
Zubaida had het koud en zette kachel aan: Zubaida niet meer te herkennen..

Sinds september 2013 onderging ze drie borstvergrotingen, een neus- en kaakcorrectie, lip- en kinvullingen, die in totaal €40.000 kostten.

Met meer dan 43.000 volgers op Instagram krijgt ze nu heel wat positieve reacties over haar exotische looks.

Celine zei: “Ik voelde me altijd gelukkig als persoon, maar voelde me niet goed in mijn vel. Heel wat mensen beoordeelden me omdat ik ‘lelijk’ was en zo werd ik een droevige persoon.

Ik wilde terug gelukkig zijn, dus veranderde ik mijn uiterlijk en alles wat ik niet goed vond aan mezelf.

We leven in een tijd waarin we iets kunnen veranderen als we het niet leuk vinden, dus greep ik deze kans.

Lees ook
Zusje hoort inbrekers: 7 Turkse broers komen naar beneden / 2 inbrekers zwaar mishandeld

“Ik werd dagelijks gepest, en er was altijd wel iets nieuw, ofwel omdat ik er als een kerel uitzag, ofwel omdat ik ‘geen borsten’ had, of omdat mijn kont te dik was (al vind ik dat nu goed).”

“Nu voel ik me zo goed over mezelf en ben ik eindelijk weer gelukkig dat ik het leven kan leiden dat ik altijd al wilde.

Het doet me ook sterker voelen dan ik voordien was. Als er iemand iets slecht over me zegt, kan me dat niet schelen. Ik geef er niet om. Niemand kan me nog kwetsen.”

Wat vind jij van haar transformatie? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Waarom het cruciaal is om niemand op je bed te laten zitten met zijn of haar buitenkleding aan

Joyce skipt tandarts jarenlang en heeft nu maden in plaats van tanden