in

Mariska beweert dat ze zo mooi is dat mannen moeten betalen om haar aan te kijken

Een Amerikaanse vrouw die een filmpje heeft geplaatst op sociale media waarin ze bluft hoe mooi ze is en mannen daarom smachtend naar haar kijken, wordt momenteel volledig belachelijk gemaakt.

De dame gaat zelfs zo ver door te beweren dat haar schoonheid niet gratis te bewonderen mag zijn door mannen.

Lees ook
Buren worden gek van gekreun buurvrouw: Zelfs hun eigen baby wordt er wakker van

De beroemde Amerikaanse datingcoach Matt Cross (foto) laat in een reactie weten dat de vrouw een typisch geval is van een ’49er”.

“Ze krijgt qua uiterlijk het cijfer 4 maar denkt dat ze een 9 waard is. Zo zijn er een heleboel vrouwen op deze wereld die denken dat ze heel bijzonder zijn, terwijl ze totaal niets voorstellen”, beweert Cross.

Dat wordt volgens hem mede veroorzaakt door zwakke mannen die vrouwen onterecht overstelpen met complimentjes die ze in de verste verte niet verdienen.

Lees ook
Gekookt ei dieet: zo verlies je 4.5 kg in een week.

Hij stoort zich mateloos aan heren die onnodig aandacht schenken aan arrogante dames die volgens hem qua uiterlijk totaal niet aantrekkelijk zijn.

“Door de constante aandacht die deze zielige en desperate beta mannen geven aan deze onaantrekkelijke vrouwen, zijn ze er echt in gaan geloven dat ze voor anderen interessant zijn”, aldus de coach die duizenden mannen relatiebegeleiding geeft.

Man dumpt in lakens gewikkelde sekspoppen in bos: Intensief gebruikt blijkt uit onderzoek!

Gabrielle smeert menstruatiebloed op haar gezicht om er jonger uit te zien