in

Vrouw (50) uit het niets in haar auto in het gezicht gestoken

Amsterdam – In de vroege ochtend van zaterdag 1 april 2023 heeft op de Spakenburgstraat in Zuidoost een steekincident plaatsgevonden. Een 50-jarige vrouw raakte hierbij gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

De politie kreeg rond 04.50 uur de melding dat een bewoonster in haar gezicht was gestoken. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer vanuit haar woning was vertrokken om naar haar werk te gaan. Toen ze haar auto instapte, werd de deur aan de bijrijderszijde geopend door een man met een mes.

Lees ook
Maand na vermissing Yoran (16): nieuwe zoekactie leverde weer niets op

Hij stak in de richting van de vrouw, die daardoor een snijverwonding in haar gezicht opliep. De man vluchtte vervolgens in de richting van de Spankerenkade. Nadat het slachtoffer medische hulp kreeg, is uitgebreid technisch en tactisch onderzoek gedaan.

Lees ook
Man springt uit rijdende auto om hulp te zoeken voor suïcidale echtgenote

Getuigen
De recherche vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien? Of beschikt u over camerabeelden of wellicht beelden van een dashcam? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Baby breekt botten door mishandeling, moeder is opnieuw zwanger

Zeven doden bij ongeval in Duitsland