in

Vrouw (24) die ziekenhuis mocht verlaten na ongeval, plots thuis overleden

Het Belgische Openbaar Ministerie laat een autopsie uitvoeren op het lichaam van een 24-jarige vrouw uit het Belgische Turnhout. Zij is zondagmiddag in haar woning in elkaar gezakt en overleden. De vrouw was nog maar net uit het ziekenhuis ontslagen, waar ze zaterdagavond was opgenomen na een verkeersongeval in het Brabantse Baarle-Nassau.

Bij het ongeval op de Boshovenring in Baarle-Nassau kwam een 41-jarige vrouw uit Minderhout (Hoogstraten) om het leven. Het slachtoffer was om een nog onbekende reden uit haar wagen gestapt, waarna ze werd aangereden door een tweede auto. “De vrouw uit Turnhout was betrokken bij hetzelfde ongeval”, zegt parketwoordvoerder Kristof Aerts.

Lees ook
Vrouw produceert melk ook al is ze niet zwanger – komt te weten dat ze tumor heeft

“Ze werd overgebracht naar een ziekenhuis in Turnhout, waar ze de nacht van zaterdag op zondag heeft doorgebracht en in observatie werd gehouden. In de loop van zondagochtend mocht ze het ziekenhuis verlaten.” Volgens de eerste vaststellingen is ze thuis in de loop van zondagmiddag plots onwel geworden en overleden.

Lees ook
Vermiste Arian (6) in Duitsland dood gevonden

Het OM laat nu een autopsie uitvoeren om de precieze doodsoorzaak te achterhalen. Zijn er complicaties opgetreden door een inwendige kwetsuur opgelopen bij het verkeersongeval? Of is er een andere medische verklaring? Voorlopig zijn er nog geen resultaten bekend.

Jan (77) koos voor euthanasie na gewelddadige overval, dader nog altijd spoorloos

Mark Gillis ‘vecht voor zijn leven’ op intensive care