in

Vrouw (22) vermoordt eigen hond met duct tape

Een 22-jarige vrouw uit Groot-Brittannië is veroordeeld tot een celstraf van vier maanden, nadat ze haar eigen hond op bizarre wijze vermoorde en hem begroef in haar achtertuin.

Mishandeling
Bekend was dat Hayley Cowan uit Wigan haar hond Beau af en toe mishandelde, zo schrijft Metro UK. De staffordshire-bulterriër werd dan ook bij haar weggehaald door de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA). De organisatie vermoedde dat Beau regelmatig geschopt werd door zijn baasje.

Lees ook
Voor de fanatieke rukkers: Er is nu een spel om je ‘techniek’ te verbeteren

Toen Cowan beloofde dat ze haar hond nooit meer pijn zou doen, mocht ze Beau weer mee naar huis nemen. Het dier was nog maar net thuis, toen de vrouw haar viervoeter wurgde met een stuk duct tape. Vervolgens begroef ze de hond in haar tuin.

Lees ook
Kelly: "Ik doe het 5 keer na elkaar met mijn minnaar en nog wil hij zijn vrouw niet verlaten"

Aan de RSPCA vertelde Cowan dat Beau was weggelopen, maar dankzij oplettende buren kwam de echte aap uit de mouw. Buurtbewoners hadden namelijk een versgegraven graf ontdekt in haar tuin, daar bleek Cowan haar huisdier in te hebben begraven.

Naast dat de 22-jarige Engelse vier maanden de bak in moet, kreeg ze ook een boete van 500 Pond en is het haar door de rechter verboden ooit nog huisdieren te nemen.

Bart: ‘Ik merk dat seks moeilijker gaat en dat bepaalde standjes niet kunnen, omdat ik ‘een kleine heb’

Man die oren nooit schoonmaakt vindt kakkerlakfamilie in oor