in

Vrachtwagenchauffeur Maksim doodgestoken

Na een eerdere getuigenoproep vraagt de politie opnieuw aandacht voor het steekincident dat de 25-jarige vrachtwagenchauffeur Maksim Hryn het leven kostte op zaterdagavond 21 oktober 2023.

De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan en zo’n 200 vrachtwagenchauffeurs en een aantal andere getuigen gesproken. In het onderzoek willen de rechercheurs graag achter de identiteit komen van een specifieke man die over cruciale informatie zou kunnen beschikken.

Gezochte man
De specifieke persoon met wie de politie heel graag over het fatale incident wil spreken wordt rond 60 jaar oud geschat heeft een lichte huidskleur en is kaal is mogelijk van Baltische of Oost-Europese komaf. Droeg zwarte bovenkleding met opvallende lichte vlakken op de armen en witte letters op de borst

Lees ook
Vermiste Joke Brouwer dood gevonden in water

Oostkant parkeerplaats
Het slachtoffer uit Belarus was in dienst bij het Litouwse transportbedrijf Finejas. ’s Ochtends op zaterdag 21 oktober parkeerde hij zijn grote, blauwe oplegger rond 07.45 uur aan de oostkant van parkeerplaats Hazeldonk, vlak bij de Belgische grens.

In de oplegger had Maksim een lading uit Zuid-Europa die hij moest afleveren in het midden van ons land. ’s Avonds om 19.20 uur werd hij zwaargewond aangetroffen en overleed hij ter plekke.

Lees ook
Conducteur neergestoken op treinstation Schagen: 'Hij vroeg om kaartjes'

Herhaalde oproep
Mogelijke getuigen die hun verhaal nog niet hebben gedaan, wordt gevraagd contact op te nemen. Was u die zaterdagavond 21 oktober tussen circa 18.00 en 19.30 uur daar op de pleisterplaats ten zuiden van Breda en realiseert u zich nu dat u iets mogelijk belangrijks heeft gezien? Meld u zich dan alstublieft.

Daarnaast wil de politie graag weten wat Maksim heeft gedaan tussen zijn aankomst rond 07.45 uur en de vondst van zijn lichaam om 19.20 uur. Neem contact op als u hem in de tussenliggende uren heeft gezien die 21e oktober, ook als er nog niets verontrustends aan de hand was.

Patty Brard in tranen en keihard getroffen door de crisis: ‘Ik moet bezuinigen!’

Man die oppas hond liet misbruiken wordt zelf ook verdacht van kindermisbruik