in

Voor degenen die altijd hun tenen stoten: Beschermende kleine helmen voor je tenen!

Het is je vast wel eens overkomen wanneer je ’s nachts in het donker je bed uitging om even snel wat water te drinken: Een van je tenen stoten tegen een hoek van het bed. Heel pijnlijk en je bent gelijk wakker. Maar er zijn ook mensen die gewoon zo klungelig zijn dat ze met enige regelmaat hun teen ergens tegenaan stoten. Gelukkig bestaat er nu een perfecte oplossing voor deze groep mensen.

Lees ook
Moeder Patricia (47) gaat heel ver op TikTok: Blogmama kan hier wat van leren!

Maak kennis met de The StubStoppers ™. Dit revolutionaire product is bedacht door Matt Benedetto. Dankzij deze beschermende teenhelmen zijn al meer dan duizend mensen geholpen bij een veel voorkomend probleem. Maar hierbij houdt het niet op, want Matt ontwikkelt nog veel meer producten waarvan je eigenlijk nooit wist dat je ze nodig zou hebben.

Lees ook
14-jarig meisje omgekomen door aanrijding in Epe, automobilist rijdt door en is nog spoorloos

Zijn website Unnecessary Inventions vind je namelijk nog veel meer uitvindingen, die voor sommige geniaal zijn en anderen compleet nutteloos vinden. Maar met een knipoog zijn ze zeker allemaal wel humoristisch te noemen. Bekijk hieronder maar eens een aantal van zijn uitvindingen.

Man raakt verlamd door twee liter poep

Meisje (12) bevalt plotseling, stiefbroer (14) vader