in

Verschillende onderzoeken tonen aan dat kale mannen intelligenter en aantrekkelijker zijn! Ben jij het hier mee eens?!

Kaal worden is iets wat over het algemeen de meeste mannen verschrikkelijk vinden. Maar uit onderzoek blijkt dat mannen met een kaal hoofd intelligenter en mannelijker zijn.

Wordt het dan toch maar die tondeuse eroverheen halen dan?

De wetenschapper Albert E. Mannes deed drie verschillende onderzoeken naar de beeldvorming over kale mannen.

Lees ook
Victoria Koblenko showt haar prachtige strakke bikini lichaam tijdens vakantie

Een van zijn onderzoeken bestond uit het laten zien van portretfoto’s van mannen met en zonder haar. Zowel mannen als vrouwen moesten aangeven welke mannen er volgens hun het meest dominant uitzag.

Hierna legde hij de deelnemers beelden voor van diezelfde mannen met een gefotoshopt kaal hoofd. vervolgens moesten de deelnemers aangeven, door middel van een lijst hoe zij over deze personen dachten.

Lees ook
Koning Winter laat zich ruiken - Enorm koud weer op komst!

Als laatste moesten de deelnemers invullen welke kapsels het beste bij de verschillende omschrijvingen van de mannen zou passen.

Conclusie:
Uit alle onderzoeken kwam het volgende naar voren: De kale man wordt in vergelijking met hun harige kompaan gezien als meer dominant, mannelijker, zelfverzekerder langer en sterker dan ze echt zijn.
De uitkomsten zijn overigens alleen van toepassing wanneer mannen volledig kaal zijn. Met een kale plek op het hoofd zou je volgens de deelnemers gezien worden als zwakker en minder aantrekkelijk.

KFC is op zoek naar een professionele kip proever voor 10.000 euro

Verdien meer dan €30 euro per uur door Netflix in je pyjama te kijken