in

Vermiste Özkan (55) doodgevonden

Vanochtend heeft de politie een tragische ontdekking gedaan in het water langs de Ridderbuurt in Boskoop. Een overleden persoon werd aangetroffen, die later geïdentificeerd werd als Özkan Yilmaz (55), die vermist was. Özkan verliet donderdagochtend zijn woning in Waddinxveen om een wandeling te maken en keerde niet terug.

Zijn dochter Seher (33) zei tegen het AD: Het leek het erop dat Yilmaz al een tijdje met gezondheidsproblemen kampte en zich moe en lusteloos voelde. Ondanks zijn vermoeidheid verliet hij zijn huis, wat ongebruikelijk was gezien zijn recente neiging om meer thuis te blijven.

Lees ook
Vrouw scheidt na maand van slaapverslaafde man

Familieleden en buurtbewoners sloegen alarm toen Yilmaz niet terugkeerde van zijn wandeling. Een intensieve zoektocht werd op touw gezet, waarbij politieagenten, familie, buren en vele anderen betrokken waren. Ondanks de inzet van een politiehelikopter en talloze oproepen op sociale media bleef Yilmaz onvindbaar.

Lees ook
Verwarde man klimt dak op en roept al urenlang – ik wil seks

Imdat, de broer van Yilmaz, beschreef hem als een nette en sociale man die altijd klaarstond om anderen te helpen. Zijn verdwijning veroorzaakte diepe droefheid bij velen, zowel binnen als buiten de Turkse gemeenschap in Waddinxveen.

Hoewel het onderzoek nog gaande is, heeft de politie aangegeven dat er geen sprake lijkt te zijn van een misdrijf.

3 Nederlanders overleden door lawine

Dakloze dood op straat gevonden na beroving