in

Vermist hondje Django dood teruggevonden

Na een intensieve zoektocht van twee maanden is het vermiste hondje Django teruggevonden, zij het met een tragische afloop. De Jack Russel, geliefd bij zijn eigenaren, is helaas overleden. Django werd aangetroffen in een sloot nabij zijn huis. Het team Held, dat zich inzet voor het terugvinden van vermiste honden, bevestigde het trieste nieuws en benadrukte dat de eigenaren afscheid hebben kunnen nemen van hun geliefde viervoeter.

Lees ook
Man (31) doodgereden op vluchtstrook na eerder ongeval

Django verdween sinds oud en nieuw, een pijnlijk verlies voor zijn eigenaar Bianca. In een emotionele verklaring begin januari deelde Bianca haar hartzeer met Hart van Nederland, waarbij ze vertelde dat ze sinds 31 december onvermoeibaar naar Django zocht. “Het is verschrikkelijk”, verklaarde ze destijds. “Onze Jack Russel was al een paar dagen voor oud en nieuw angstig.”

Volgens Bianca was haar man ’s nachts met Django aan het wandelen toen plotseling hard vuurwerk knalde. Geschrokken door het lawaai, rende Django de tuin uit en verdween. “Ik slaap niet meer, en heb een continu draaiende maag. Het is een gemis,” deelde Bianca, terwijl ook haar 13-jarige zoon worstelde met de situatie. Het gezin zette zich onvermoeibaar in, zelfs met behulp van speurhonden, in hun zoektocht naar Django. Nu is echter het droevige nieuws bevestigd: Django is overleden.

Lees ook
Horrorstorm in aantocht na sneeuw en vrieskou: ”Bereid je alvast goed voor”

Vrouw steekt teddybeer in brand na conflict, twee vrouwen (46 en 51 jaar) overleden

‘Pikante’ content Famke Louise gelekt: ‘Hier gaan wanhopige 50+’ers dus voor betalen’