in

Vermissing Yoran Krol: Fiets op Merwedebrug gevonden, Politie zoekt in het water

De zoektocht naar de vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk blijft voortduren, zonder enig spoor van de 16-jarige jongen. Yoran werd voor het laatst gezien zondag rond 00.30 uur bij een jongerencentrum in Almkerk, voordat zijn zwarte herenfiets later werd aangetroffen op de Merwedebrug in Sleeuwijk.

Ondanks intensieve zoekpogingen met diverse vaartuigen en een helikopter, blijft Yoran onvindbaar. Een politiewoordvoerder meldt dat er een vermoeden bestaat dat Yoran mogelijk in het water is beland, waardoor het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie vandaag de zoekactie in de Nieuwe Merwede voortzet. De sterke stroming bemoeilijkt echter de zoekinspanningen, waardoor het zoekgebied aanzienlijk is uitgebreid.

Lees ook
Kaylee (5) stierf plotseling, voor mooi grafje is geen geld

Yoran werd voor het laatst gezien bij christelijk jongerencentrum De Pomp, waar hij op een zaterdagavond aanwezig was voor de activiteiten die voor jongeren tussen 12 en 23 jaar worden georganiseerd. De Pomp, aangesloten bij Youth for Christ, biedt een omgeving zonder alcohol waar jongeren films kunnen kijken en spelletjes spelen.

Lees ook
Monica trouwt met haar neef: "Ik huilde elke keer na de seks"

De organisatie is aangedaan door het nieuws van de vermissing en heeft uit respect voor Yorans familie geen verdere details vrijgegeven. Mathijs Vos van De Pomp vertelde dat een bijeenkomst voor jongeren werd gehouden op zondagmiddag, om hen de gelegenheid te bieden om te praten of vragen te stellen over de vermissing.

Dit verandert er op 1 januari voor je portemonnee

Jongen (14) overleden na ski-ongeluk, viel 25 meter naar beneden