in

Verdachte s*ksueel misbruik nichtje komt op vrije voeten na smeekbede

LUTJEWINKEL – De veertigjarige B. de M. uit Lutjewinkel komt op vrije voeten. De rechtbank in Alkmaar maakte dinsdag bekend dat de man wordt geschorst uit voorarrest. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van het jarenlang s*ksueel misbruiken van zijn jonge nichtje.

De verdachte smeekte de rechtbank maandag of hij de feestdagen bij zijn gezin mag doorbrengen. Hij zat een half jaar in voorarrest. De rechtbank gaat zijn zaak op 18 januari inhoudelijk behandelen. De man moet zich tijdens de schorsing aan allerlei voorwaarden houden. Zo mag hij geen contact hebben met het slachtoffer, wordt hij begeleid door de reclassering, moet hij een behandeling ondergaan en het contact met minderjarigen beperken.

Lees ook
Patiënt jat telefoon van ambulancebroeder: ‘Hoe laag kan je zakken?’

Het OM verdenkt De M. ervan dat hij zijn minderjarige nichtje tussen 24 juni 2018 en 4 januari 2023 seksueel heeft misbruikt en ook s*ksueel binnendrong bij het jonge meisje. Zij was destijds tussen de 6 en 11 jaar oud. Ook zou de man op 4 januari het meisje hebben aangezet tot het maken en versturen van s*ksueel getinte foto’s van zichzelf. Daarnaast wordt hem jarenlang bezit van kinderp*rno verweten.

Lees ook
Theo (7 jaar) gaat in meisjeskleren naar school en nu willen al zijn vriendjes dat ook

Oud-Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Lichaam vermiste Enno (76) gevonden