in

Verdachte inbreker herkend vanwege ‘dikke kont’

De politie heeft enige tijd geleden een 39-jarige man gearresteerd op verdenking van een aantal bedrijfsinbraken. Het gaat om Ismail A., die herkend zou zijn vanwege zijn opvallende postuur. Dat meldt het AD vandaag na het inzien van het proces-verbaal.

Ismail A. werd in februari 2018 aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een groot aantal bedrijfsinbraken. De politie kwam hem op het spoor aan de hand van camerabeelden van zo’n inbraak. Op de beelden is te zien dat een man met een opvallend postuur door een supermarkt rondloopt.

Lees ook
Volgens slaaponderzoek ligt de chagrijnige persoon in de relatie rechts

Dat postuur komt sterk overeen met dat van Ismail A., aldus de rechercheur in het proces-verbaal. “Met name de brede heupen en dikke billen van de verdachte vertoonden zeer sterke gelijkenissen met de persoon op deze beelden.’’

Ook een medeverdachte bevestigt later dat het om Ismail gaat: “Dat zie je toch? Die dikke, dat is A.”, reageert hij na het zien van de camerabeelden.

Kim Kardashian
Andere verdachten in het proces refereerden meerdere keren naar A. als ‘de Marokkaan met de dikke kont’ of ‘Kim Kardashian’. In het proces-verbaal wordt beschreven hoe een agent na het horen van deze beschrijvingen op onderzoek gaat naar Kim Kardashian. Na het bekijken van meerdere foto’s van de realityster bevestigt de agent ‘dat Kim Kardashian brede heupen en dikke billen heeft’.

Lees ook
Jongedame vergeet tijdens maken van selfie eventjes dat er achter haar een spiegel hangt

Onderzoek
Het proces tegen de groep inbrekers is nog in volle gang. Het onderzoek met de naam ‘Whale’ gaat voornamelijk over diefstal van sigaretten. Daarnaast wordt de groep gekoppeld aan een ripdeal waarbij 140 kg hasj werd gestolen, aldus het AD.

Het is nog onduidelijk wanneer de inhoudelijke behandeling van het onderzoek van start zal gaan.

5 jaar cel voor man die kinderporno maakte met eigen baby

34-jarige vrouw krijgt tijdens slaap in de nacht steeds vinger in haar achterste geduwd