in

Veel ophef over ‘ranzige foto’ van Monique: “Ben er al 46 mee geworden”

Monique Westenberg deelde op haar Instagram de hoogtepunten van haar week, waaronder een ontroerende foto waarop ze haar hond Frenkie een kus geeft.

De foto van Monique die haar hond kust, heeft diverse reacties opgeroepen. Sommige mensen vinden het lief, terwijl anderen zich zorgen maken over de hygiëne ervan. Er wordt gediscussieerd over mogelijke bacteriële overdracht van honden naar mensen, wat leidt tot een debat over de juistheid van deze handeling.

Lees ook
Oud-Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Enkele volgers uiten hun bezorgdheid: “Er was laatst een programma op tv waarin werd gezegd dat je honden niet op je schoot moet laten zitten. Ook zou je ze niet aan je gezicht moeten laten likken. Ze dragen bacteriën met zich mee van hun achterwerk naar je mond.”

Monique reageert met een vleugje humor op de kritiek: “Ik ben er al 46 mee geworden,” terwijl ze lichtvoetig omgaat met de zorgen van haar volgers.

Lees ook
Vader Luuc en moeder Roelien waren betrokken bij A1-drama

Naast het debat over het kussen van haar hond, ontvangt Monique ook kritiek over vermeende veranderingen in haar uiterlijk op verschillende foto’s. Sommige volgers wijzen op opvallende verschillen en geven hun mening, wat leidt tot een openbare discussie over het uiterlijk van Monique.

Monique reageert hier relaxt op, bijvoorbeeld met: “Wat leuk om jou hier weer te zien, Ria.” Het lijkt erop dat Monique Westenberg zich niet snel laat ontmoedigen door kritiek en er weinig aandacht aan schenkt.

Nepagent die man ontvoerde, speelde ook agent in Flikken Maastricht

Man stopt kokosnoot in achterwerk: vrucht zit 2 dagen klem