in

Vader uit Veldhoven hangt kind thuis op en stuurt moeder foto

Een 36-jarige man heeft zich zaterdag in Veldhoven van het leven beroofd nadat hij zijn zoontje van één jaar had gedood.

De vader had het kind thuis opgehangen, een foto van het jongetje gemaakt en die via de telefoon naar de moeder gestuurd. Daarna verliet hij de woning met achterlating van een afscheidsbrief.

Lees ook
Sistine en Sophia, de dochters van actieheld Sylvester Stallone uit de kleren!

Nadat de vrouw de foto ontving is ze in paniek naar huis gegaan in een poging haar zoontje te redden. Met het kind in de armen haastte ze zich via een plat dak naar een naastgelegen winkel.

De kok van een nabijgelegen café heeft nog geprobeerd het jongetje te reanimeren. De hulpdiensten namen de reddingsactie over. Maar hun inzet was tevergeefs.

De ambulancemedewerkers waren hevig geëmotioneerd en zijn naar huis gestuurd. Ook de eigenaar van de winkel is kapot van het drama.

Lees ook
Man eet sushi: Hand en onderarm geamputeerd

‘Het is niet te geloven wat er gebeurd is. Dit is ontzettend hard aangekomen. Het is een drama, vooral voor de moeder en de familie”, zegt J. Leijten, die zijn zaak ’s middags gesloten hield.

Gistermiddag is het levenloze lichaam van de man teruggevonden in een bosperceel in de buurt. De politie acht hem verantwoordelijk voor de dood van het kind.

De Veldhovense hockeyclub Basko, waar de verdachte speelde, heeft een feest dat voor gisteravond was gepland afgelast.

Merel is hopeloos: Mijn man wil dat ik hem van achteren neem

Deze man heeft de langste neus ter wereld: Staat het ook tot verhouding?