in

Vader Luuc en moeder Roelien waren betrokken bij A1-drama

Een verschrikkelijk ongeluk op de A1 afgelopen zaterdag heeft het leven van de directeur van het Dudok Architectuur Centrum in Hilversum, Luuc, en zijn vrouw Roelien, voor altijd veranderd. Ze verloren beide dochters, 12 en 14 jaar oud, in een frontale botsing met een spookrijder. Het echtpaar raakte zwaargewond maar verkeert buiten levensgevaar.

Lees ook
Winkeldief slaat op de vlucht en springt zeven meter naar beneden

Het Comenius College, waar de zusjes naar school gingen, organiseerde maandag een bijeenkomst om hun overlijden te herdenken. Rector Robert van der Sijde betuigde zijn diepe medeleven, vooral aan de ouders die nog in het ziekenhuis verblijven. Extra ondersteuning voor klasgenoten en leraren is geregeld om hen te helpen omgaan met deze onvoorstelbare tragedie.

Lees ook
Nepagent die man ontvoerde, speelde ook agent in Flikken Maastricht

De hele gemeenschap van Hilversum voelt de pijn van deze familie. Burgemeester Gerhard van den Top drukt zijn diepe verdriet uit over de tragedie en zegt dat deze gebeurtenis de stad in het hart raakt. Een condoleanceregister bij de school biedt de gemeenschap de mogelijkheid om hun medeleven te tonen.

Ongeloof bij vrienden na overlijden Patrick (27) tijdens training

Vader (57) overleden en zoon (11) in levensgevaar nadat ze op voetpad aangereden worden