in

Vader (37) rijdt expres met 2 kindjes op achterbank kanaal in: ‘Geen andere uitweg’

In Lommel in België vond vannacht een heel droevige gebeurtenis plaats. Een vader reed expres het kanaal Bocholt-Herentals in. Zijn twee kleine kinderen zaten op de achterbank. Niemand overleefd de tragische gebeurtenis.

Omstreeks 00:30 uur liep er een melding binnen bij de hulpdiensten. Het ging om een verzoek om een duikteam ter plaatse te sturen voor een zoekactie.

Lees ook
Kiona (15) vermist: ‘Kom alsjeblieft snel naar huis’

De melder liet weten dat er een auto te water was geraakt. Toen de hulpdiensten arriveerden, vonden ze daadwerkelijk een wagen in het water.

Daarin werden de lichamen gevonden van de vader en de twee kleine kindjes. Uit de eerste bevindingen blijkt dat het om een wanhoopsdaad gaat.

De man zag geen andere uitweg. Hij nam de beslissing om zijn kinderen met zich mee te nemen en zo ontnam hij hun toekomst. De hulpdiensten deelden hun vaststellingen mee aan het parket. De autoriteiten zijn nog volop bezig met het sporenonderzoek.

Lees ook
Vermiste Thomas dood gevonden in water

Wij houden eraan om de nabestaande te condoleren met dit ondraaglijke verlies. Betu!g ook jouw steun! Jammer genoeg leven we in een maatschappij waarin mensen soms bang zijn om hulp te zoeken. Het verdrietige is dat drama’s als deze vermeden kunnen worden.

Voorlopig is de identiteit van de betrokken personen nog niet vrijgegeven. Dat heeft ook te maken met het feit dat er dus minderjarigen bij betrokken zijn.

Man verkracht collega’s in medicijnhok zorginstelling

Zeehond zont tussen de badgasten op het strand van Scheveningen