in

Vader (21) slaat baby schedelbreuk omdat hij huilde tijdens FIFA-spelletje

Een 21-jarige man uit het Belgische Westende zit sinds eind vorige week in de cel omdat hij zijn twee maanden oude baby zwaar mishandelde. De man was het videospelletje FIFA aan het spelen en kon niet verdragen dat zijn zoontje om aandacht vroeg omdat het honger had. Hij gaf de baby een zware vuistslag op het hoofd.

De gevolgen waren dramatisch, zo schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Het kindje liep een 12-voudige schedelbreuk en hersenschade op.

Lees ook
Goed nieuws! Burger King komt mogelijk met Whopper-parfum!

De moeder lag op het moment dat de vader zich op het jongetje stortte te slapen in de kamer ernaast. Toen ze opstond en merkte dat het jongetje amper reageerde togen ze samen naar het ziekenhuis. Daar redden de artsen voorlopig het leven van het zwaargewonde jongetje.

Ongelukje
De man verklaarde dat het om een ongelukje ging, maar het ziekenhuis belde de politie. Die pakte de ouders op en na verhoor bekende de vader. Sindsdien zit hij in de cel. De man zou het kind al vier maal eerder hebben mishandeld, maar spelde de moeder telkens een leugen op de mouw.

Lees ook
Dit nachtkastje heeft een aansluiting voor je frituur en opslag voor frikandellen!

De vader staat bekend om zijn explosieve karakter. In het voorjaar moest hij voorkomen vanwege zijn drugsprobleem. Hij kreeg toen strafvermindering, omdat zijn vriendin zwanger was en hij zei dat hij de zorgen voor zijn toekomstig kind op zich wilde nemen. De man moet opnieuw voorkomen in Brugge, waar de rechter moet oordelen over zijn aanhouding.

Ashley laat Mike na ruzie op bank slapen. De volgende morgen treft ze hem dood aan

Vrouw schiet vriend neer omdat hij extreem hard snurkt