in

Vacature: Professionele pizzaproever gezocht: 7000 euro per maand

Pizza je slokdarm in drukken voor geld. Klinkt te goed om waar te zijn. Is het niet. De pizzabakkers van Ooni hebben een vacature online geslingerd om een professionele pizzaproever binnen te hengelen. Iemand die tegen betaling de krokante ronde deegschijven test. I-de-aal.

Droombaan
Je moet als pizzaproever niet alleen heel veel snackvoer naar binnen schuiven, het is de bedoeling dat je het ook filmt en online zet. Je mag zelf recepten bedenken en die vervolgens uitproberen met ovens van Ooni. Het resultaat deel je op Instagram, zodat je je volgers enthousiast maakt voor het merk.

Lees ook
Vrouw toont wat de pil met haar borsten deed op twee maanden tijd: «Wow, hoe kan dat?» (video)

Werktijden bepaal je zelf en de functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld. Als je maar ouder dan zestien bent. Stroomt het kwijl inmiddels als de Niagarawatervallen je smikkel uit na het lezen van de vacature? Schaf de XXL-kleding maar alvast aan en reageer. Je krijgt er 7000 euro per maand voor. Alles wat je hoeft te doen is een filmpje van een minuut maken waarin je vertelt over je pizza-passie. Solliciteren kan op www.ooni.com. Succes!

Lees ook
Ouders: Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen die je nooit moet negeren

Jonge moeder (22) verliest pasgeboren baby op akelige wijze: kindje stikt in borstmelk en sterft

Dingen die vrouwen onopgemerkt doen als ze alleen thuis zijn