in

Jas vermiste Yoran (16) uit Sleeuwijk gevonden in rivier de Merwede

Sinds zijn verdwijning op 24 december blijft Yoran Krol uit Sleeuwijk vermist. Ondanks uitgebreide zoekacties en diverse tips heeft men nog geen spoor van de tiener kunnen vinden. Yoran werd voor het laatst gezien na een avond bij het jongerencentrum ‘De Pomp’ in Almkerk, Brabant. Sindsdien ontbreekt elk teken van zijn verblijf en heeft niemand hem meer gezien.

De politie blijft hoopvol dat meer tips kunnen helpen in de zaak van de vermiste tiener. Yoran werd voor het laatst rond 00.30 uur gezien nabij het christelijk jongerencentrum, op slechts enkele kilometers afstand van zijn ouderlijk huis. Na de kerstdagen zijn er meerdere zoekacties geweest, waaronder in de omgeving van de Nieuwe Merwede.

Lees ook
9-jarige jongen overleden na aanrijding

De politie richt hun aandacht op dit gebied nadat Yorans zwarte herenfiets, keurig vergrendeld, werd aangetroffen bij de Merwedebrug. Ondanks inzet van sonarapparatuur op bootjes en een helikopter is er echter niets gevonden.

Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheid dat Yoran, om welke reden dan ook, in het water terecht is gekomen. De politie wijst op het feit dat het waterpeil rond de kerst hoger was dan normaal, waardoor sterkere stromingen ontstonden. Deze stromingen kunnen personen in korte tijd over grote afstanden meevoeren door de rivier.

Lees ook
Kind (9) maandenlang vastgehouden in kleine, donkere ruimte

Vandaag hebben zeker 1500 mensen geholpen in het Brabantse Sleeuwijk mee met zoeken naar de vermiste Yoran Krol (16) uit die plaats. Bij het zoeken wordt ook gebruikgemaakt van drones, meldt de vader van Yoran op Facebook.

De politie heeft gistermiddag de jas van Yoran gevonden in de rivier de Merwede bij Papendrecht. Dat gebeurde dankzij een tip. Vandaag startte om 10.00 uur een grote zoektocht naar de jongen.

Man plast cel onder, komt terug met allesreiniger en briefje

Sophia’s borst is ontploft en ze laat effe zien hoe dat er uit ziet