in

Tess lacht al 40 jaar niet om rimpels te voorkomen

De 50-jarige Tess Christian heeft al 40 jaar niet gelachen om de kans op het krijgen van rimpels te verkleinen.

De vrouw wil geen botox gebruiken en is ervan overtuigd dat het houden van een ‘pokerface’ ervoor zorgt dat ze een jeugdige uitstraling blijft houden. Dat meldt Daily Mail.

“Ik heb geen rimpels, doordat ik mezelf heb getraind. Ik heb controle over de spieren in mijn gezicht,” aldus Christian.

Lees ook
“Mijn vriendin wilde een trio met mijn beste vriend en ik denk nu dat ik eigenlijk homo ben”

“Iedereen vraagt of ik me heb laten injecteren met botox, maar dat is niet het geval. Ik heb geen enkele rimpel in mijn gezicht, doordat ik sinds mijn tienerjaren al niet meer lach.”

Christian geeft toe dat haar methode laat zien dat ze ijdel is. “Maar dit is veel natuurlijker en effectiever dan wat voor een dure crème of behandeling dan ook.”

Niet opmerkelijk
Volgens huidarts Nick Lowe is Christians keuze niet opmerkelijk. “Men krijgt rimpels door het constant ‘kreuken’ van het voorhoofd door het lachen.

Lees ook
Kevin laat zich ombouwen tot wilde zwijn: Eindelijk ben ik weer mezelf

Als je jezelf kan trainen om zo min mogelijk gezichtsuitdrukkingen te gebruiken, zorgt dit ervoor dat je minder rimpels krijgt.”

Haar beslissing om te stoppen met lachen was eerst niet eens ijdel bedoeld. Het kwam door de katholieke school waar ze naartoe ging. “We mochten niet lachen van de nonnen op school, dus ontwikkelde ik een soort grimas.”

Leefstijl
Haar familie en vrienden hebben geen last van de leefstijl van Christian. “Ik ben heel leuk om mee om te gaan. Aan het einde van de dag heb je het niet eens door gehad dat ik niet lach.”

Man is zo dronken dat hij reageert op zijn eigen sms

Vrouw wil kakkerlak doden, maar blaast wc op