in

Suzanne (21) schrikt zich kapot als ze vader tegenkomt in parenclub: ‘Triootje’

De vrouw in dit verhaal heet Suzanne. Dat is niet haar echte naam. Ze is drie jaar samen met haar huidige vriend Emiel en sinds kort wonen ze ook samen.

Het koppel is nogal open van geest. Ze genieten erg hard tussen de lakens, maar ze houden ook van avontuurtjes op een ander. Daarom gaan ze geregeld naar de parenclub. Emiel is dol op vrouwen en mannen. Beiden hebben ook heel wat ervaring met triootjes.

“Het fijne hieraan is dat ik gewoon mijn ding kan doen, terwijl Emiel zichzelf ook kan vermaken. Het is ongedwongen en dat maakt het zo prettig”, vertelt Suzanne.

Lees ook
Peter totaal genegeerd bij trio met zijn eigen vrouw: “Ze gingen los als konijnen!”

“We gaan ongeveer om de drie maanden, dus zo vaak is dat nou ook weer niet. We wonen in de buurt van Amsterdam en bezoeken altijd dezelfde.”

Maar hun laatste bezoek verliep niet zoals gepland. Dit hadden ze in de verste verte niet zien aankomen. In de menigte liepen ze namelijk een heel bekend gezicht tegen het lijf. Suzanne kon haar ogen niet geloven. “Ik dacht, het zal toch niet waar zijn.”

Tot haar grote verbazing zag ze haar vader. Bovenop een dame, niet haar moeder. Ze besloot om geen actie te ondernemen en niks te zeggen.

“Ik zei tegen Emiel dat ik meteen naar huis wilde en we zijn weggegaan. Daarna heb ik mijn vader een bericht gestuurd. Daarin heb ik niet gezegd dat ik hem heb gezien.”

“Wel heb ik hem gevraagd eerlijk te zijn tegen mijn moeder. Zij is een toegewijde vrouw die dit absoluut niet verdiend. Ik zou het haar zelf kunnen vertellen, maar het zou haar hart breken.”

Lees ook
Oud-premier Dries van Agt (93) overleden: ‘Hij stierf samen met zijn vrouw Eugenie, hand in hand’

Meer nog: haar vader belde haar op en smeekte haar om niks tegen haar moeder te zeggen. “Gek genoeg vroeg hij dus niet hoe ik hierachter was gekomen.”

“Ik denk dat hij zich rot geschrokken is en probeert te redden wat er te redden valt. Telkens wanneer ik mijn moeder zie, moet ik eraan denken.”

“Op een gegeven moment zal hij het wel moeten vertellen, want anders doe ik het. Emiel en ik hebben besloten om niet meer naar onze vaste parenclub te gaan.”

Sinds het hele gebeuren voelt Suzanne zich niet meer lekker in de parenclub. Dat vindt ze heel jammer, want het was een leuke club.

Gemeente gaat dna hondenpoep controleren om baasjes te bekeuren

Vader duwt zijn kinderen onder de trein: 3 kinderen dood