in

Snikkelfoto van Ferry Doedens valt slecht bij volgers!

Ferry Doedens kennen we natuurlijk allemaal van… Nou eigenlijk kennen we hem door zijn rol als Lucas Sanders in de soaps Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden. In GTST wist Doedens naamsbekendheid te maken in Nederland. Echter heeft Doedens een aantal problemen gehad in het verleden met het welbekende witte goedje wat hem uiteindelijk zijn baan heeft gekost.

Maar wanneer je tegenwoordig nergens meer aan de bak komt en je wel veel geld wil verdienen, dan zijn er alsnog genoeg opties voor je. Het internet brengt namelijk uitkomsten die je zo’n 20 jaar geleden nog niet voor mogelijk had gehouden. Er blijken namelijk behoorlijk wat mannen geld over te hebben voor een foto of een filmpje van een ‘bekend persoon’ die in zijn Adams- of Evakostuum poseert.

Lees ook
Kim Feenstra laat in mini bikini zien dat ze zin heeft in de zomer

Ferry Doedens gaat iets te ver volgens zijn volgers
We hebben al genoeg voorbeelden gezien van andere bekende Nederlanders die op deze manier hun geld verdienen. Denk bijvoorbeeld aan Nicol Kremers die sinds haar relatiebreuk met Peter Gillis ineens geen miljoenen meer had te besteden. Een paar foute kiekjes op Instagram plaatsen en hup, de tonnen stromen binnen voor Nicolleke.

Lees ook
Gruwelijke vondst: Kitten vermoedelijk opgeblazen met vuurwerk, onderlichaam mist

Ook Jaimie Vaes heeft inmiddels besloten na de relatiebreuk met Lil Kleine het roer om te gooien. Jaimie heeft óók een manier gevonden om zonder al te veel werk aan het grote geld te komen. Ferry was echter een van de eerste bekende Nederlanders die hiermee aan de slag ging. De gevallen acteur heeft er zelfs zijn appartementje in Amsterdam mee kunnen betalen. Echter worden de reclamefoto’s voor zijn content op Instagram niet helemaal gewaardeerd: “Is dit niet precies waar OF voor is bedoeld?”

Schreeuw om hulp blijkt iets te fanatieke gamer

Zien: Jaimie Vaes vol-le-dig uit de kleren: ‘Net als Nicol Kremers!’