in

Shanon gaat regelmatig naar het tankstation, maar niet om te tanken maar om te drinken

Tanken zijn één van die activiteiten die gedaan moeten worden, maar volgens mij niemand leuk vindt om te doen.

Om deze reden proberen mensen dus ook tankstation zo veel mogelijk te vermijden, waarschijnlijk ook door de geur die daarbij komt kijken.

Shannon (20) denkt hier totaal anders over en gaat wekelijks naar de tankstation. Door het Amerikaanse programma ‘My Strange Addiction’ werd zij gevolgd en vertelde zij openlijk over haar ongebruikelijke verslaving. Haar verslaving is benzine drinken..

Lees ook  Jack (16) maakt vriendin (31) zwanger en helpt haar bevallen: “Zo jong papa? Ik zie het probleem niet”

Op verschillende manieren drinkt Shannon benzine, soms uit een glas, soms uit een jerrycan en af en toe doet ze er stukken krant bij om op te eten.

Niet gebruikelijk, maar voor Shannon een verslaving die al langere tijd speelt. Het geeft Shannon een branderig rotgevoel waar ze duizelig van wordt en daarnaast ook nog haar tong verdooft, maar ondanks dat gevoel blijft ze het dagelijks innemen.

Lees ook  Man zakt voor 192ste keer voor theorie-examen rijbewijs

19 liter
Op een dag moest Shannon haar auto tanken, waarna ze vervolgens haar vingers aflikte. Dit heeft er voor gezorgd dat ze verslaafd werd aan het drinken van benzine. Het afgelopen jaar zou ze al ongeveer zo’n 19 liter benzine hebben gedronken.

Bekijk de beelden hieronder waarin ze vertelt over haar verslaving:

Dit is de uitkering die dit stel krijgt omdat ze beiden te dik zijn om te werken

Echtpaar in Nederland hongert kinderen zó uit dat ze in vuilnis eten zoeken