in

Seksverslaafde Laurie: ‘Ik had seks met 200 mannen omdat ze het gewoon vroegen via Instagram’

De Britse Laurie Jade Woodruff (30) noemt zichzelf een voormalige s*ksverslaafde. In een interview met Daily Star onthulde ze meer over haar leven en hoe een s*ksverslaving ervoor zorgde dat bijna elke man die het vroeg wel eens een onenightstand met haar kon beleven.

Het was bij haar geen Tinder of één van de vele andere populaire datingsites waardoor ze mannen leerde kennen, maar gewoon simpelweg via Instagram.

Zo kreeg ze zoals veel andere dames vaak een privé-berichtje van onbekende mannen, maar in tegenstelling tot de meeste vrouwen negeerde Laurie ze niet, maar vroeg ze gewoon of ze zin hadden in s*ks.

Lees ook
Honger? Deze restaurant serveert nu een hotdog van drie kilo

Instagram was een speeltuin vol verleiding
“Ik had voor de eerste keer s*ks toen ik 12 was en sindsdien was ik toch wel verslaafd aan slapen met mannen.

In mijn ergste periode was ik echt geobsedeerd met de spanning van s*ks met onbekende heren. Het is vooral door sociale media dat het ontzettend gemakkelijk was.”

“Ik ging niet naar een café of ik deed ook niet de moeite om dating apps te gebruiken. Instagram was voor mij het perfecte middel om volledig gratis snel een vent te zoeken die s*ks met mij wou.

Ik kreeg heel veel berichten van wildvreemde mannen die zichzelf aanboden. Ik ging er dan heel vaak op in als ik zin had of ik stuurde gewoon zelf.”

Lees ook
Syrische vluchteling boos om gekregen huis

“Instagram was voor mij een speeltuin vol met verleiding. Soms was dat geweldig en spannend.

Het gebeurde echter ook dat mannen die ik ontmoette in het begin heel vriendelijk waren, maar toen we daadwerkelijk s*ks hadden dat ze helemaal veranderde. Ik heb tussen mijn 20 en 30 seks gehad met bijna 200 mannen.”

Na wat mindere ontmoetingen besefte Laura dat haar s*ksverslaving niet meer gezond was en besloot ze hulp te zoeken voor haar. Zo volgde ze zelfs speciaal een programma om haar s*ksdrive meer onder controle te krijgen.

Laurie schreef zoals ook heel wat andere s*ksverslaafden een boek over haar seksuele escapades.

Ondertussen zit de 30-jarige Britse al enige tijd in een vaste relatie en is ze volledig monogaam. Ze heeft haar leven gebeterd en is naar eigen zeggen nu ontzettend gelukkig.

Lana geeft verloofde 2 keer per week borstvoeding, omdat het voedzaam is

Moeder keek toe hoe dochter werd verkracht, vermoord en in stukken gehakt