in

Sarah van Soelen gaat werken als escortdame in Dubai

Sarah van Soelen is terecht gekomen in een behoorlijk merkwaardig bericht op verschillende juicekanalen. Sarah kondigt de laatste weken “grootse plannen” aan voor aankomende maand. Reality.FBI heeft het volgende laten weten: “Sarah schijnt volgens de geruchten grootse plannen te hebben in oktober.

Het schijnt dat ze samen met wat vriendinnen, waaronder Esther Scipio, een tijdje in Dubai wil gaan werken als ‘gezelschapsdame’. Op Videoland Online bestaat een documentaire ‘Dutchie in Dubai’. De invulling van de werkzaamheden zouden daarop gebaseerd zijn.” Een behoorlijk vreemde ontwikkeling in het luxeleventje van Sarah. Het juicekanaal meldt dat het Sarah om een reactie gevraagd heeft maar dat er geen reactie kwam. Inmiddels heeft Sarah wél gereageerd: “Stelletje zieke mensen!” Vervolgens meldt Sarah het volgende: “De man die hierachter zit heeft een mail gestuurd zie die. Om 12:13 om precies te zijn. Helaas ben ik dan aan het werk en kan ik dus niet reageren.”

Lees ook
Zien: Juultje Tieleman laat niets aan de verbeelding over met Halloween-outfit!

Sarah van Soelen reageert woedend!
Sarah heeft inmiddels, uiteraard, wél een reactie gegeven op de roddel dat ze als ‘gezelschapsdame’ zou gaan werken. Sarah: “Haha, stelletje sukkels. Ben benieuwd uit welke duim dit komt. Want een drol van een hond die jullie ‘spionnen’ noemen trap ik allang niet meer in. Kom met wat beters man.

Lees ook
Opblaasbare eend lekt: drie mannen in string uit zee gered

Dat ga ik namelijk ook doen. Ik en zelfs mijn vriendinnen eigenlijk maar uitmaken voor ‘ingevlogen gezelschapsdames’ kan echt niet. Ben het zat als die leugens. Kom met feiten!” Sarah in een volgend bericht: “De enige waarheid hieraan is… dat ik met m’n moeder dit jaar naar Dubai vlieg voor vakantie. Zoals twee keer in het jaar met familie en vrienden. En kan je vertellen dat mijn moeder mij niet laat invliegen om de gezelschapsdame uit te hangen. Stelletje misselijke mensen. En probeer een keer met echte feitsen te komen want het wordt echt lachwekkend.” Hier meer:

Vegaclub roept vrouwen op: weiger seks met vleesetende mannen

De grootste liefde van je leven komt na de grootste fout van je leven