in

Sanne (18) raakte zwanger in het golfslagbad: “We noemen haar Chloortje!”

Het NPO-programma ‘Vier Handen Op Eén Buik’ staat erom bekend dat het bijzondere en opmerkelijke situaties aan het licht brengt.

Dit programma biedt ondersteuning aan tienermoeders en -vaders om zich voor te bereiden op de komst van hun baby.

In een recente aflevering was actrice Tatum Dagelet aan de beurt om hulp te bieden aan de 18-jarige tienermoeder Sanne, die al een kind heeft en nu opnieuw zwanger is, dit keer van haar nieuwe vriend Fabian, met wie ze al 7 maanden samen is.

Lees ook
Bericht over de dood van Danielle van 'T Schip (55) raakt heel Nederland

Wat dit verhaal zo opmerkelijk maakt, is de manier waarop Sanne zwanger is geworden, namelijk in een zwembad. Ze vertelt aan Tatum: “In de stroomversnelling was dat heerlijk!”

Tatum reageert verbaasd en vraagt aan de toekomstige vader Fabian of zijn zaad de chloor en stroming heeft overleefd.

Beide ouders bevestigen dit bijzondere liefdesverhaal dat zich afspeelde in het golfslagbad van hun dorp. Als knipoog naar dit unieke zwembadavontuur, stelt Tatum voor om het nog ongeboren kindje van het stel de naam “Chloortje” te geven.

Lees ook
Jongen (16) overleden nadat hij in elkaar stuikt in zwembad

Deze naam sluit op humoristische wijze aan bij het bijzondere verhaal van de zwembadconceptie.

Update: Inmiddels gaat het goed met Sanne in haar leven. Ze heeft haar eigen woning, woont samen met haar twee kinderen en is begonnen met studeren.

Deze positieve wending in haar leven laat zien dat ze haar verantwoordelijkheden als moeder serieus neemt en stappen zet om een goede toekomst op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen.

Opa’s (69 en 77) in cel voor misbruik kleinzoon en uitwisselen kinderporno

Taxichauffeur schept kinderwagen en rijdt door, baby zwaargewond naar ziekenhuis