in

Rachel en André Hazes zoenend gespot

Rachel Hazes en André Hazes lijken beide niet veel geluk te hebben in de liefde de laatste jaren. Het liefdesleven van André kennen we natuurlijk allemaal aangezien ieder vriendinnetje wereldkundig gemaakt wordt. Zowel Monique Westenberg als Bridget Maasland en Sarah van Soelen hebben meegemaakt wat het is om het vriendinnetje van André te zijn waardoor alle media erop duikt.

Ook Rachel lijkt niet veel geluk te hebben in de liefde. Na het overlijden van Hazes senior lijkt Rachel vrijwel geen man meer in haar leven te hebben gelaten. Tot het moment dat No Surrender-oprichter Klaas Otto op haar pad kwam, dat heeft echter maar een paar dagen geduurd. Rachel werd al snel aan de kant gezet door Klaas voor zijn ex-vriendinnetje. Wie het wel goed met Rachel en André kunnen vinden zijn André en Rachel zelf. Zelfs dochterlief en zusterlief Roxeanne kan daar niet meer tussen komen.

Lees ook
Patty Brard reageert met flinke sneer op overlijden ex-partner Eric Peute

Rachel en André Hazes vieren ‘afkicken’ met zoen!
Onlangs was het precies één jaar geleden dat André, volgens verschillende media, afgekickt is van zijn verslavingen. Dit was aan het einde van de onstuimige periode met Sarah. Dit werd schijnbaar groots gevierd met een drielaagse taart met André’s hoofd erop. Ook zijn de twee met nog wat andere familieleden zaterdag naar een restaurant gegaan om dit te vieren. Een spion aan Coldeweijer: “André was gisteravond me Rachel en andere familie aan het eten bij Italiaans restaurant Impero Romano. Ze waren duidelijk dat ‘Eén jaar afkicken’ aan het vieren en Rachel en André zoenden elkaar zelfs op de mond. Goorrr. Hoefde meteen m’n pasta niet meer!” Coldeweijer benadrukt ook even wat ze van het zoenen van André en Rachel vindt met wat ‘kotspoppetjes’. Hier meer:

Lees ook
Bewijs! Mensen die voor de tv in slaap vallen zijn fantastische mensen

Breng je huisdieren nooit naar de kinderboerderij: Jonge klokkenluiders slaan alarm om wreedheden!

Vrouw laat voor het eerst ooit een scheet in het bijzijn van haar partner en krijgt daarvoor een taart