in

Pukkel na 85 jaar eindelijk verwijderd, eet smakelijk!

Wanneer je 85 jaar bent, zit je gewoon opgescheept met dingetjes die groter worden. Neus, voeten … en moedervlekken!

Tenminste dat was toch het geval voor een vrouw die een moedervlek op haar rug had ontwikkeld en wanneer ze naar de dokter ging om het te laten weghalen, leek het wel of het 85 jaar gegroeid was blijven groeien.

Dr. Sandra Lee ook wel bekend als de “Puistjes Plopper” en ze heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in dergelijke zaken. Toen ze dit monster verwijderde, moest ze haar kunnen tot het uiterste drijven!

Lees ook
Artsen voeren spoedkeizersnede uit, maar verstijven als ze de zeldzame huidafwijking van de baby zien

De dokter zei inderdaad dat het al jaren aan het groeien moest geweest zijn. Hoe diep ook, Dr. Puistjes Plopper was vastberaden om ervoor te gaan en het resultaat zie je op ongeveer 1:30 in het filmpje.

Met heel veel moeilijkheden krijgt ze het er uiteindelijk toch uit, ondanks de omvang van het ding! Ze biedt dan aan de vrouw aan om zelf een kijkje te nemen maar de vrouw weigert! Ze kan het gewoon niet verdragen om ernaar te kijken!

Lees ook
Richard (51) speelde ‘spelletje’ met zijn kinderen waarbij hij ze net zo lang sloeg tot ze huilden

Dit is wat de dokter zei over de toekomstige visites die de vrouw zal hebben:

“We plannen haar in de toekomst terug te zien, en als ze het uitzicht niet goed vindt, of het begint zich terug op te vullen, kunnen we de uitvergrote porie dichtmaken met een paar hechtingen, zodat de opening wordt vervangen door een fijne kras.”

Bekijk deze video hieronder ( LET OP doet dit wel na je ontbijt!)

Absoluut niet onschuldig: déze manier van vreemdgaan komt het vaakst voor

Bibian ontmoette haar man via marktplaats: ‘Ik kocht een bed, en kreeg er een man bij’