in

Prive foto’s van pleegouders John en Daisy uit Vlaardingen gelekt

De pleegouders Daisy en John die gisteren werden aangehouden voor poging tot doodslag op hun 10-jarige pleegdochter hadden volop seksdates in hun woning. Op de website seksjobs.nl zijn meerdere advertenties te vinden van het stel, waarin ze op zoek zijn naar een man of stel om bij hun thuis in de jacuzzi te zitten. “Door prive redenen spreken wij veelal bij ons thuis af“, zo is in een van de advertenties te lezen. Volgens buurtbewoners had het stel inderdaad een jacuzzi in de tuin, en moesten de kinderen tijdens deze s*ksdates zich vooral uit de voeten maken. Hierdoor waren ze dan vaak buiten te zien, rondhangend om de woning van het stel.

S*ksdates
De pleegouders noemen zichzelf op de site s*xjobs.nl Dajo en Joda, naar hun voornamen John en Daisy. Compleet met expliciete foto’s. Zo zijn ze in juni 2022 op zoek naar een s*ksdate voor de daaropvolgende zaterdag. “Wij een vol stel van beide 37 jaar en zoeken voor zaterdag avond een leuk stel of een of twee extra mannen erbij om samen met mij mijn vrouw lekker te verwennen. Zij houd ervan als e meerdere l*llen aanwezig zijn. We nemen lekker plaats in de jacuzzi en drinken gezellig een drankje. We houden van respect geen rare dingen.”

Lees ook
Heb jij de hele dag trek in eten? Dan heb je last van leptine resistentie

De man moet volgens de advertentie wel minstens geschapen zijn met een geslachtsdeel van 20 cm. In een andere advertentie die rond dezelfde tijd is geplaatst, maar augustus vorig jaar nog is aangepast, zijn John en Daisy op zoek naar een stel. In deze advertentie vermelden ze dat ze door privéredenen vooral bij hen thuis afspreken.

Meerdere meldingen
De 37-jarige John van den B. en de 37-jarige Daisy van de B. uit Vlaardingen werden gisterochtend aangehouden in hun woning aan de Madoerastraat in Vlaardingen. In die woning vond vorige week al enkele dagen uitvoerig onderzoek plaats door de politie, nadat John hun 10-jarige pleegdochter zwaargewond en in zeer ernstige toestand in de nacht van maandag op dinsdag naar het ziekenhuis had gebracht. Volgens de politie is het meisje er ook op dit moment nog zeer slecht aan toe.

Lees ook
Vluchtende rukker springt in doornstruiken op de vlucht voor de politie

Boevennieuws sprak gisteren al met meerdere buurtbewoners en ouders waarvan de kinderen op dezelfde school zaten als die van John en Daisy. Deze gaven aan dat er al meermaals melding was gedaan bij verschillende instanties over het welzijn van het meisje. Hier werd echter niks mee gedaan. Ze zouden het meisje geregeld met verwondingen en blauwe plekken hebben gezien. Net zoals haar jongere zusje, die enkele maanden geleden werd teruggeplaatst bij hun biologische moeder.

Pleegouders John en Daisy
Daarnaast sprak pleegmoeder Daisy ook altijd slecht over het meisje, ze zou stelen en nooit luisteren. Volgens buurtbewoners stal het meisje echter, omdat ze niks te eten kreeg en honger had. Daardoor bedelde ze ook vaak bij winkels, of verkocht ze bloemetjes die ze zelf had geplukt. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog altijd onbekend. Pleegvader John zou tegen buurtbewoners hebben gezegd dat hij die avond thuis kwam en het meisje bewusteloos aantrof. hierop zou hij haar naar het ziekenhuis hebben gebracht. Beide pleegouders zitten op dit moment in alle beperking en mogen enkel contact hebben met hun advocaat.

Netbeheerders laten blijkbaar regelmatig jouw zonnepanelen uitvallen: “Levert ons niks op”

Jong kind overleden, vrouw (36) aangehouden